Speciaal voor tieners

Gamen, chillen en veel vrienden maken!

Veel activiteiten voor 12+

Een vakantie uitzoeken voor tieners is niet altijd gemakkelijk. Dit weten wij als Vakantiepark als geen ander. Vakantiepark Eiland van Maurik is het leukste vakantiepark van Gelderland. Bovendien worden er ook in 2018 op dit prachtige vakantiepark geweldige activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden en ook speciaal voor tieners. Het animatieprogramma ontvangen jullie bij aankomst!

We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.‚Äč

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.


Activiteiten vol energie

Tieners moeten hun energie kwijt kunnen. Dit kunnen ze bij Vakantiepark Eiland van Maurik zeker! Behalve de geweldige buiten- en wateractiviteiten, kun je ook binnen je energie kwijt. Wat denk je van wandklimmen, airhockey of een animatieprogramma speciaal gericht op tieners? 

Voor de stoere kinderen is boogschieten een leuke activiteit! Leer de kneepjes van het boogschieten onder begeleiding van een ervaren persoon. 

Bankvaren is pas echt gaaf! Je scheurt met hoge snelheid het water over op een soort bank achter de speedboot. Voor meer informatie kun je bij de receptie terecht.

Ons overdekte zwembad op het vakantiepark heeft zelfs 2 gave glijbanen! Glij van de glijbanen en geniet na het zwemmen van een lekkere snack uit onze snackbar die naast het zwembad gelegen is.

Relaxen met je nieuwe vrienden in de loungeruimte is ook mogelijk. De loungeruimte beschikt over draadloos internet, dus je kunt altijd in contact blijven met je vrienden thuis!

Kortom, Vakantiepark Eiland van Maurik biedt ook tieners een stoere en avontuurlijke vakantie!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.