Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen tot 20 mei 2020. Onze de indoor speelhal, het (overdekte) zwembad en ons sanitairgebouw gesloten. Wel is de afstort van het chemisch toilet geopend. De winkel heeft beperkte openingstijden en onze horecamaaltijden kun je in het weekend afhalen. De receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor jouw vakantie (en de faciliteiten).
 

Met jonge kinderen

Ben je opzoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad met kinderspeeltuin! In hun wereld van fantasie en plezier is er op Vakantiepark Eiland van Maurik ontzettend veel te beleven! Kinderen houden van water en water is iets wat niet ontbreekt bij onze kindercamping in Gelderland.

Voor een vakantie met jonge kinderen moet je écht bij ons Vakantiepark zijn! Op onze kampeervelden en door ons gehele park door, hebben wij diverse buitenspeeltuintjes voor de allerkleinsten. Hierdoor kunnen ze zich heerlijk vermaken en kunnen ouders een oogje in het zeil houden. Ook hebben wij binnen de beschikking over onze fantastische binnenspeeltuin waar kinderen naar hartelust kunnen klimmen en klauteren. Ook het ons overdekte zwembad is door de grote waterspeeltuin erg leuk voor jonge kinderen! 

Ontdek alle faciliteitein​

Openingstijden

Vanaf 28 oktober is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Vanaf 1 april zullen de faciliteiten weer geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. ​​​​​


 
Naar zoek en boek
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉