Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Vakantie met kinderen

Voor een vakantie met kinderen moet je écht bij ons Vakantiepark zijn! Op onze kampeervelden en door ons gehele park door, hebben wij diverse buitenspeeltuintjes voor de allerkleinsten. Ook hebben wij binnen de beschikking over onze fantastische speelhal Adventure waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren, wat ideaal is voor de wat minder zonnige dagen. Tijdens de herfstvakantie hebben wij de theaterzaal en de gezellige speelzolder voor je geopend. 

De kinderen kunnen ook paardrijden op ons park. Eerst worden de paarden verzorgd, maar daarna kunnen de kinderen dan echt beginnen met paardrijden! 

Samen met papa en mama vissen op ons vakantiepark? Als je in het bezit bent van een nationale Vispas kun je op ons vakantiepark je hengel uitwerpen. 

Het overdekte zwembad is ook voor de kleine kinderen zeer geschikt. Heerlijk spelen in de waterspeeltuin van ons overdekte zwembad of toch liever in het zand spelen aan het recreatiemeer? Het is allemaal mogelijk bij Vakantiepark Eiland van Maurik! 

We kunnen ons voorstellen dat het soms ook fijn is om even tot rust te komen.Vanaf 30 oktober is ons park daarom gericht op 'tot rust komen'. Dit betekent dat het park anders is dan tijdens het seizoen. Zo zijn faciliteiten als het zwembad, de horeca en speelhallen niet geopend. Vind je het heerlijk om te genieten van de natuur, de omgeving en het samen zijn met je familie? Dan ben je natuurlijk van harte welkom ons park! Je kunt namelijk nog steeds je verblijf bij ons boeken! Meer zin in een 'actieve' vakantie? Vanaf vrijdag 29 maart 2019 is ons park weer volledig geopend.

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.

Kindercamping in Gelderland

Ben je opzoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad! Kinderen houden van water en water is iets wat niet ontbreekt bij onze kindercamping in Gelderland. Maar ook voor de wat oudere kinderen zorgen we voor animatie in het zwembad!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.