Meewerkendkok

Zin om deelgenoot te worden van onze nieuwe outlets als Zelfstandig werkend kok? Check onderstaande vacaturetekst en als jij in het gevraagde profiel past, solliciteer dan snel!
Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:


Zelfstandig werkend kok / ( fulltime ) m/v

Jij zal voornamelijk  werkzaam zijn in familierestaurant/ Pannenkoekhuis De Waterspiegel. Deze zal binnenkort volledig worden verbouwd. Wij verwachten medio april de deuren te kunnen openen. De kaart zal na opening, naast de ambachtelijk pannenkoeken, ook gaan bestaan uit a la carte gerechten. Ben jij diegene die van alles iets moois en lekkers kan maken? Passie heeft voor koken? Bereid is om op ambachtelijke wijze de allerlekkerste pannenkoeken te leren bakken? Enthousiast, flexibel en zelfstandig is? Goed presteert onder werkdruk en bovenal een teamplayer is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De werkzaamheden die jij op ons park verricht:

  • Primair verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van gerechten, alsmede het doorgeven en gereedmaken van complete tafelbestellingen, conform de geldende voorschriften.
  • Je zorgt er hierbij voor dat de bestellingen correct en tijdig kunnen worden uitgeserveerd. Je houdt hierbij rekening met de kwaliteit volgens de HACCP.
  • Onze ambachtelijke pannenkoeken maken een belangrijk deel uit van onze kaart en daarom zorg jij ervoor dat deze pannenkoeken op de juiste wijze worden bereid.
  • Jij zal af en toe ook werkzaam zijn in een van onze andere horecagelegenheden op ons vakantiepark.

Als jij in de spiegel kijkt, dan zie jij:

  • Een Zelfstandig Werkend Kok met een afgeronde opleiding in de richting van Zelfstandig Werkend Kok met daarbij minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
  • Iemand met kennis over HACCP en Allergenenwet.
  • Iemand die zeer stressbestendig, eerlijk en betrokken is.
  • Iemand die door een flexibele houding (bereidt om doordeweeks, in het weekend en in de avonduren te werken) zich op kan stellen als een echte teamplayer.
  • Iemand die het fijn vindt om in een schone en georganiseerde keuken te werken en hier zelf de zorg voor draagt.
  • Iemand die binnen een straal van 25km van ons Vakantiepark woont.


Wij bieden:

Salaris conform de CAO recreatie passend bij jouw ervaring. Jou de kans om te werken in een spiksplinternieuwe keuken met een gloednieuw concept!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.