Medewerker Watersportverhuur

Je zorgt ervoor dat gasten extra plezier uit hun vakantie halen met onze watersportfaciliteiten.

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Watersportverhuur M/V


Vakantiepark Eiland van Maurik ligt prachtig gelegen aan het water. Onze gasten maken daar graag gebruik van! Als medewerker Watersportverhuur zorg je ervoor dat gasten met een kano, kajak, sup (stand up paddling), waterfiets, zeilboot of met een motorsloep extra plezier uit hun vakantie halen.

Je start de dag met het klaarleggen van alle watersportartikelen en ruimt deze zelf ook weer op. De gast komt zich bij jou melden en betaalt de borg of levert het ingevulde formulier in. Nadat je de betaling of het formulier in ontvangst hebt genomen loop je met de gast mee en geef je uitleg over hetgeen dat zij gehuurd hebben. Als gasten klaar zijn check jij of er geen schade is en of zij alle spullen hebben ingeleverd. Hierna geef je hen de borg terug of, als je schade constateert, meld jij dit bij je collega. Tussen de watersportverhuur verricht je zelfstandig ook andere taken in de buurt van de watersport.
 
  • Je kunt mensen op een vriendelijke manier aanspreken op regels
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je kunt goed je rust bewaren
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.