Medewerker Toezicht

Je draagt bij aan de veiligheid en plezier van onze gasten.

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:

Medewerker toezicht M/V


Op ons vakantiepark verblijven voornamelijk in de vakantieperiodes veel gezinnen. De kinderen of het hele gezin maken gebruik maken van onze speelhal, zwembad en watersportverhuur. De veiligheid en plezier van gasten vinden wij erg belangrijk. Dat is de reden dat we op zoek zijn naar jou!

Als medewerker Toezicht steek je graag de handen uit de mouwen. Je let op de veiligheid van de gasten en spreekt hen op een vriendelijke manier aan op regels. In de speelhal geef je ook de midgetgolf en tafeltennis spullen uit. De speelhal, het zwembad of de watersportverhuur hou je gedurende dag schoon. Regelmatig stappen kinderen en ouders op je af om vragen te stellen of even een praatje te maken. Je staat hen netjes te woord. Aan het eind van de dag ruim je de spullen van de faciliteit op en sluit je af.
 
  • Je kunt mensen op een vriendelijke manier aanspreken op regels
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je kunt goed je rust bewaren
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.