Medewerker Schoonmaak

Je bent flexibel en tijdens het schoonmaken helemaal in je element.

Over vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:‚Äč
 

MEDEWERKER SCHOONMAAK M/V

Wie ben jij?
Houd je van aanpakken en ben je pas tevreden als alles weer blinkend schoon is én ben je op zoek naar een zelfstandige baan met flexibele arbeidstijden? En realiseer jij je dat je tevens het visitekaartje op ons park richting onze gasten bent en heb jij het besef dat jij door jouw schoonmaakwerk voor een topvakantie bij onze gasten kunt zorgen? Wij winden er geen doekjes omheen: jij bent een hartstikke belangrijke spil in onze organisatie!


In welk team kom je te werken?
Dit leuke, enthousiaste team zorgt er zeven dagen per week, meerdere malen per dag, dat onze gasten altijd gebruik kunnen maken van een superschoon sanitairgebouw. (We hebben er zes!) Daarnaast zijn er nog andere schoonmaakwerkzaamheden op ons Vakantiepark. Denk hierbij aan onze diverse restaurants, partyboot en groepshuizen. Dit zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is!
 

En nu solliciteren!
Ben jij ouder dan 16 jaar? Wil je eerst meer informatie? Dan kun je hiervoor contact opnemen met Luuk Klösters (Assistent General Manager) via telefoonnummer 0344-691502 of stuur een e-mail naar vacature@eilandvanmaurik.nl.
 
Solliciteren kan ook via onderstaande groene button.

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.