Medewerker Receptie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten.

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:‚Äč

Medewerker Receptie m/v 


Voor onze afdeling receptie zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Een dag is nooit hetzelfde op de receptie. Dagelijks beantwoord je vragen, maak je reserveringen, check je gasten in en uit en verhuur je fietsen en skelters. Je zorgt ervoor dat de gast een zo aangenaam mogelijk verblijf heeft op ons vakantiepark.Als er meldingen of klachten zijn ben je in staat je in te leven en bereid een zo passend mogelijke oplossing te vinden. De receptie is vaak de kern van communicatie tussen de verschillende teams. Hierdoor is het belangrijk dat je op een efficiënte en duidelijke manier kunt communiceren naar je collega’s.
Je bent vriendelijk, gastvrij en representatief. Daarnaast ben je flexibel en sociaal ingesteld. Jouw kennis van de Nederlandse taal is goed en daarnaast heb je voldoende kennis van de Engelse en Duitse taal. Voor jou onbekende softwareprogramma’s maak jij je snel eigen. Je bent gedreven, enthousiast en pakt aan wat er op je pad komt. Je leert graag nieuwe dingen en raakt niet snel gestrest. Tevens ben je het gehele seizoen (tot 1 november) beschikbaar.
 
Doe je binnenkort eindexamen en weet je nog niet wat je gaat studeren? Overweeg je daarom een tussenjaar om dit uit te vinden? Ook dan bieden wij jou deze bovenstaande functie aan en nodigen we jou uit om te reageren.
Wij bieden jou een functie waarin je je kunt ontplooien in een veelzijdige functie waarbij veel ruimte is voor initiatief binnen een groeiend vakantiepark. Onze samenwerking wordt gekenmerkt door een informele sfeer en korte communicatielijnen; salaris conform de CAO recreatie.
 
Voor meer informatie: www.eilandvanmaurik.nl of neem telefonisch contact op met Ruben Klösters, Sales- & Marketingmanager,  tel. 0344-691502.
 
Werk je graag in een gastvrije omgeving, pas je binnen ons profiel en ben je woonachting in de directe omgeving? Stuur dan je sollicitatie, voorzien van CV en pasfoto naar vacature@eilandvanmaurik.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.