Medewerker Buitendienst

Je gaat graag buiten aan de slag en bent niet bang voor vieze handen.

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe aan een grote recreatieplas met jachthaven. Het park (ca. 35 ha.) is ruim opgezet, telt 450 comfortabele campingplaatsen, 110 luxe verhuuraccommodaties, 630 ligplaatsen en op het park zijn diverse voorzieningen te vinden. Door de groei die we hebben doorgemaakt en de groei die we de komende jaren voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar een:
 

Medewerker buitendienst


Ga je graag buiten aan de slag en ben je niet bang voor vieze handen? Dan is medewerker Buitendienst vast de functie voor jou! Dagelijks hou jij je, samen met je collega’s, bezig met het onderhoud van ons vakantiepark. De hele dag ben je actief buiten aan het werk. Je gaat voornamelijk aan de slag met het groenonderhoud van ons vakantiepark, zoals dat van de plantsoenen.

Andere werkzaamheden die je zal verrichten zijn het opruimen van zwerfafval, het rijden van de vuilrondes, het mee helpen bij het snoeien en het aanzetten van de perscontainers. Jij zal ervoor zorgen dat ons park er prachtig bij ligt en een mooie uitstraling heeft.
 
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent een leergierig en toont eigen initiatief
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.