Jachthaven bij Wijk bij Duurstede

Het centrale havengebouw van onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over veel voorzieningen.

RUIME JACHTHAVEN BIJ WIJK BIJ DUURSTEDE

Wijk bij Duurstede is een echt vestingsstadje, met een rijke historie. Het kasteel en de vele oude panden ademen de historische sfeer uit, absoluut de moeite van een bezoekje waard! Uw boot kunt u veiling aanmeren op een ligplaats bij onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede.

Het centrale havengebouw van onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over veel voorzieningen. Hierin vindt u ons luxe sanitair met toiletten, wastafels en douches, maar ook de wasserette. Het gebouw wordt in het voor- en naseizoen verwarmd door de vloerverwarming. Uiteraard heeft ook de havenmeester hier zijn onderkomen. Onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over een drijvend Q8 tankstation. Op het drijvende Q8 tankstation bestaat de mogelijkheid voor het tanken van Diesel en Euro benzine. Ook is het mogelijk om afval en bilgewater af te laten pompen.

Bekijk alle voorzieningen

Luchtfoto ligplaatsen Eiland van Maurik

LIGPLAATS BIJ ONZE JACHTHAVEN BIJ WIJK BIJ DUURSTEDE AANVRAGEN?

Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.
Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden en kosten, vult u dan het contactformulier in onder vermelding van uw vraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk informatie met u op!

Neem contact met ons op


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.