Jachthaven bij Wageningen

Onze luxe jachthaven bij Wageningen beschikt over ligplaatsen geschikt voor zowel kleine als grote boten.

JACHTHAVEN EILAND VAN MAURIK

Heerlijk een paar dagen varen over de schitterende Nederlandse wateren. Dan heeft u uiteraard ook een plaats nodig om 's nachts te overnachten en een ligplaats voor uw boot. Onze luxe jachthaven bij Wageningen beschikt over ligplaatsen geschikt voor zowel kleine als grote boten. Bij onze jachthaven kunt u gebruik maken van ons havengebouw met daarin luxe sanitair en een wasserette. U voelt zich weer helemaal fris na een dagje varen! De kinderen kunnen zelfs gebruik maken van de voorzieningen van het nabijgelegen vakantiepark Eiland van Maurik. Daarnaast is er bij onze jachthaven een tankstation aanwezig waar u zowel Diesel als benzine kunt tanken. Ook is het mogelijk om afval en bilgewater af te laten pompen.

Bekijk alle voorzieningen


VAARROUTES VANAF ONZE JACHTHAVEN BIJ WAGENINGEN

Vanaf onze ruim opgezette en moderne jachthaven kunt u voor verschillende vaarroutes kiezen. Gelegen aan een afgesneden rivierarm van de Nederrijn heeft u de keuze uit de IJssel, de Lek en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Jachthaven Eiland van Maurik vanaf het havengebouw

LIGPLAATS BIJ ONZE JACHTHAVEN BIJ WAGENINGEN AANVRAGEN?

Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.
Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden en kosten, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk informatie met u op!

Neem contact met ons op​


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.