Horeca

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Zo hebben wij een Eiland Avontura, de Beachclub en een Pannenkoekenrestaurant. 
In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​


'MEAT AND GREAT' AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even het zwembad in. In onze snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes onder ons bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 


BEACHCLUB

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen, met prachtig uitzicht over het water. Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand. Op het sfeervolle terras serveren we je de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heb jij hier ook al zo'n zin in net als wij?

PANNENKOEKENRESTAURANT DE WATERSPIEGEL

Op dit moment zijn wij het Pannenkoekenrestaurant aan het verbouwen en het vernieuwen. Wij verwachten dat het Pannenkoekenrestaurant rond juni 2018 weer haar deuren zal openen. Voor meer informatie kijk even op de website: www.dewaterspiegel.nl

In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.