horeca

Horeca

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'. Bekijk de actuele openingstijden altijd hier.
 

Snackplaza AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes  bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje!

In verband met de huidige corona maatregelen, dient u een QR code te laten zien als u binnen in het restaurant wilt eten. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet mee te nemen. Als u eten afhaalt of op terras plaatsneemt, hoeft u geen QR code te laten zien. 

Bekijk de actuele openingstijden hier.
 

BEACHCLUB AAN HET WATER

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen mét prachtig uitzicht over het water! Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Verder serveren wij overheerlijke koffie en diverse finger foods. En natuurlijk mag een Italiaans ijsje niet ontbreken! 

Bekijk de actuele openingstijden hier.

Bekijk alle faciliteiten

PANNENKOEKENHUIS DE WATERSPIEGEL

Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoensgerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter.

In verband met de huidige corona maatregelen, dient u een QR code te laten zien als u binnen in het restaurant wilt eten. Vergeet ook uw legitimatiebewijs niet mee te nemen. Als u eten afhaalt of op het terras wilt plaatsnemen hoeft u geen QR code te laten zien. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website. Bekijk de actuele openingstijden hier.

In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.