Horeca

Vakantie is genieten! Onze horeca is in 2018 weer geopend! Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.
En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden, waar je vanaf de start vanaf het nieuwe seizoen 2018 kunt genieten van een simpele snack tot een à la carte gerecht.


BRASSERIE AVONTURA

In de sfeervolle Brasserie Avontura kun je genieten van een kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een mooi diner. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers.
 

CAFETARIA PLAZA AVONTURA

Voor een snelle snack, een belegd broodje of een ijsje bent u bij Cafetaria Plaza Avontura, 'Plates and Snacks' aan het juiste adres. Als je een avond geen zin hebt om te koken, zijn de verschillende (kinder)menu's zeker een aanrader! Maar ook vanuit het zwembad 'hop' je gemakkelijk ons Cafetaria binnen. 
 

BEACHCLUB

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen, met prachtig uitzicht over het water. Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand. Op het sfeervolle terras serveren we je de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heb jij hier ook al zo'n zin in net als wij?


PIZZERIA AVONTURA

Altijd lekker: een heerlijke versgebakken pizza! Die smaakt extra lekker na een boordevolle vakantiedag en dan zit u helemaal goed bij Pizzeria Avontura. Hier heb je de keuze uit talloze pizza's. Welke is jouw favoriet?

PANNENKOEKENRESTAURANT DE WATERSPIEGEL

Op dit moment zijn wij het Pannenkoekenrestaurant aan het verbouwen en het vernieuwen. Wij verwachten dat het pannenkoekenrestaurant rond juni 2018 weer haar deuren zal openen. Voor meer informatie kijk even op de website: www.dewaterspiegel.nl

 


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.