Horeca

Vakantie is genieten! In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​ Zie het kopje openingstijden voor de exacte openingstijden.

Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Zo hebben wij een Eiland Avontura, de Beachclub en een Pannenkoekenrestaurant. Het Pannenkoekenrestaurant wordt op dit moment verbouwd en de verwachting is dat de opening in het najaar van 2018 plaats zal vinden. 

* LET OP: Op 6 oktober hebben wij ons personeelsfeest en hebben wij aangepaste openingstijden. Tevens zullen wij zelf gebruik maken van Avontura, waardoor deze niet toegankelijk is. 


'MEAT AND GREAT' AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even het zwembad in. In onze snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes onder ons bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 


BEACHCLUB

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen, met prachtig uitzicht over het water. Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand. Op het sfeervolle terras serveren we je de lekkerste boccadillo's, overheerlijke koffie en vers Italiaans ijs. Heb jij hier ook al zo'n zin in net als wij? 
De Beachclub is open tot en met zaterdag 5 oktober 2018. 

PANNENKOEKENRESTAURANT DE WATERSPIEGEL

Persbericht – Vakantiepark Eiland van Maurik
De herontwikkeling van Pannenkoekenhuis de Waterspiegel is op dit moment in volle ontwikkeling. Lennard Kempers, eigenaar van Vakantiepark Eiland van Maurik, besloot om begin dit jaar Pannenkoekenhuis de Waterspiegel te verbouwen. Het oude pand is vrijwel geheel gesloopt en vanaf daar wederopgebouwd. Voor de verdere ontwikkeling van het Pannenkoekenhuis is exploitant Kees Haalboom verantwoordelijk. Kees Haalboom beheert op dit moment al drie Pannenkoekenhuizen te weten: Bergzicht in Woudenberg, de Bijenmarkt in Veenendaal en de Langenberg in Ede. Zoals men bekend is, zal ook dit Pannenkoekenrestaurant van een zeer hoog niveau zijn. Behalve pannenkoeken op ambachtelijke wijze, kunt u ook straks terecht voor een aantal heerlijke lunch- en dinergerechten.  Tevens zal het tot de mogelijkheden gaan behoren om met een gezelschap iets te organiseren en met elkaar een fijne dag of avond te beleven en te genieten van het prachtige uitzicht aan het water. De verwachting is dat het Pannenkoekenhuis medio december 2018 open zal gaan en vanaf dat moment is het Pannenkoekenhuis 7 dagen in de week geopend. Volg de verdere ontwikkelingen via facebook of onze website www.dewaterspiegel.nl.


In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.