Herfstvakantie 2018

Geniet van een onvergetelijke herfstvakantie in de Betuwe.
Er is op het park en in de omgeving genoeg te doen voor jong en oud.

Beleef je droom Herfstvakantie voor het gehele gezin!

Ben jij op zoek naar een accommodatie in Gelderland in de herfstvakantie? In de prachtige Betuwe ligt Vakantiepark Eiland van Maurik, gelegen aan het meer Eiland van Maurik. Wij bieden in de herfstvakantie onze accommodaties en kampeerplaatsen aan. En dat is lang niet het enige dat wij aanbieden.


Animatie

Deze periode staat namelijk in het teken van animatie. Ons animatieteam is van 13 tot en met 28 oktober aanwezig om de kinderen te vermaken. Er is dus in de herfstvakantie van regio noord, midden en zuid vanalles te beleven op ons park. Je kinderen zullen zich zeker niet vervelen op ons park. Hebben zij al kennis gemaakt met Rick en Becky? Of Barry de Bever al gezien? 

Ontdek ons animatieprogramma voor in de herfstvakantie!  Wij maken altijd twee animatieprogramma's. Onderstaand is één animatieprogramma. Let op: deze is nog niet definitief en kan nog worden aangepast. Maar één ding staat vast: fun, fun, fun voor alle leeftijden! 
 
Animatie 13 t/m 19 okt      Animatie 20 t/m 28 okt
 


Faciliteiten

En wat helemaal te gek is, is dat ons zwembad nog geopend is in deze periode! Daarnaast kunnen de kinderen hun energie kwijt in onze speeltuinen en de overdekte speelhal. De airhockey, pool- en voetbaltafel staan al op je te wachten. Of speel jij liever een potje midgetgolf? Als ouder geniet jij in onze horeca en kunt vanuit daar een oogje in het zeil houden.  Ook de speelzolder is geopend met binnenspeeltuin is geopend! Dat is pas echt vakantie!


Horeca

Ook Avontura is nog geopend waar je heerlijk kunt eten. Bestel bijvoorbeeld een lekker burgermenu, een pizza of haal je snacks af bij de snackbar. Wij bieden in de herfstvakantie daarnaast verschillende barbecue- en spareribsavonden aan. Geniet met elkaar van deze gezellige avonden in de Herfst. Bij écht zomers weer gaat de Beachclub ook open! 
 

  Zaterdag 13 oktober  BBQ
  Woensdag 17 oktober   Spareribs
  Zaterdag 20 oktober   BBQ
  Woensdag 24 oktober  Spareribs
  Zaterdag 27 oktober  BBQ


Kamperen

Nieuw in 2018: Wil je liever kamperen in de herfstvakantie? Boek dan je verblijf op ons kampeerterrein de Zomerdijk via deze link. De Zomerdijk is namelijk ook in oktober geopend om te kamperen. 


Omgeving

Ook in de omgeving is er genoeg te doen. Neem een kijkje in de tuinen van Appeltern, ga terug in de tijd met de kastelenroute of geniet met het hele gezin van gave activiteiten bij the Maxx. Deze omgeving wordt gekenmerkt door haar vele musea, historische steden en evenementenlocaties. Wil je meer inspiratie over activiteiten tijdens de herfstvakantie? Klik dan op onderstaande button. Wilco heeft een geweldige top 10 voor je samengesteld!

Naar de top 10


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.