ANWB CKE actie

Kom lekker in september bij ons kamperen!

Vakantiepark Eiland van Maurik heeft een prachtige locatie midden in de Betuwe. Behalve dat het Eiland omringd wordt door water, zijn diverse mooie wandelroutes binnen een handomdraai bereikt. Vermaak je eindeloos op ons Vakantie Eiland en maak gebruik van ons luxe sanitairgebouw en horecagelegenheden. Is het iets minder weer? Trek dan een heerlijk baantje in ons (overdekte) zwembad. 

September bewijst al meerdere jaren op rij dat Nederland wordt getrakteerd op heerlijk weer. Kom je gezellig kamperen in september? Onze toiletgebouwen zijn verwarmd en geheel voorzien van alle comfort. Verder zijn al onze kampeerplaatsen lekker ruim, hebben de beschikking over 10 ampere (gratis) elektra en douchen/water is inclusief. Verder mag je kostenloos gebruik maken van onze (camping) Wifi en diverse faciliteiten.CKE- actie midweek

Ben je in het bezit van de CKE- kaart? Kom dan met extra voordeel kamperen bij Vakantiepark Eiland van Maurik. In geheel september en een deel van oktober bieden wij in samenwerking met Camping Key Europe midweken aan voor slechts 65,- euro! 


Voorwaarden

  • Je verblijft op kampeerveld de Zomerdijk.
  • De actie is geldig voor midweken vanaf 3 september tot 12 oktober.
  • Midweekprijs is 65,- euro exclusief toeristenbelasting.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties. 
  • Genoemde prijs is inclusief elektriciteit, douchen en eventueel een hond.
  • Alleen geldig op vertoon van je CKE- actiekaart.


Reserveren

Neem contact op met de receptie om deze actie te reserveren. Je kunt ons bereiken op:
- Telefoonnummer: 0344-691502
- E-mail: receptie@eilandvanmaurik.nl


 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.