Animatie

Van de allerkleinste tot en met de tieners; de dagen vliegen voorbij!

Coronavirus & animatie

Voor de animatie bieden wij een aangepast programma aan. In de tabel onderaan deze pagina kan je zien wanneer er animatie is. Houd ook onze 'Eiland van Maurik' app in de gaten voor alle updates!

 
Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen zijn, ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep of een zeiboot. Sluit de dag af in de Aqua Spinner! 

Ontdek alle faciliteiten

 
Animatie van de allerkleinsten, tot de tieners én ouders!

Op Vakantiepark Eiland van Maurik bieden we een totaalaanbod van animatie aan. Zo hebben we tijdens de Nederlandse schoolvakanties animatie van allerkleinsten tot en met de tieners. Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Door het diverse animatieprogramma zijn wij ook voor tieners een geweldig vakantiepark. Iedereen mag altijd mee doen, dus nieuwe vrienden en vriendinnen zijn snel gemaakt! 
 

Ben je benieuwd naar onze animatie?

Ben je benieuwd naar wat voor animatie er allemaal wordt aangeboden? Wat denk je van theatershows, knutselen in de ochtend, forten bouwen, film kijken, schminken en een gezellig kampvuur? En dan hebben we het over de aquaspinner, klimmen op de klimwand, bootcampen, voetballen, volleyballen, zwembadspellen, disco's.... of gewoon lekker chillen met je vrienden nog niet eens gehad.... En dit is nog maar het begin! Houd ook onze Facebookpagina in de gaten!
 

Animatie in 2020

PeriodeData
ZomerWeek 37 2020: 12 en 13 september
ZomerWeek 38 2020: 19 en 20 september
HerfstWeek 39 2020: 26 en 27 september
HerfstWeek 40 2020: 3 en 4 oktober
HerfstWeek 41 2020: 10 oktober - 12 oktober     
HerfstWeek 42 2020: 12 oktober - 19 oktober
HerfstWeek 43 2020: 19 oktober - 25 oktober
 

Ken jij Barry de Bever al?

Ook Barry de Bever zal je tijdens de Nederlandse schoolvakanties vaak tegenkomen! Samen met Rik en Becky beleeft Barry de allerleukste en gekste avonturen. Ga jij met Barry mee op pad? Barry is er in ieder geval helemaal klaar voor!


Naar zoek en boek