animatie

Animatie

Van de allerkleinste tot en met de tieners; de dagen vliegen voorbij!

Animatie

Goed nieuws! We blijven het hele jaar open! Wél met een aangepaste beschikbaarheid. Onze faciliteiten zijn gesloten tussen 9 januari 2023 en 24 maart 2023. Voor meer informatie klik hier.


Omringd door Strand en Water

Houd je van strand en water? Zeker met zomerse temperaturen ben je bij ons helemaal op je plek! Ons vakantiepark ligt aan het gelijknamige grote recreatiemeer, tussen de uiterwaarden van de Rijn. Op het grote ruime zandstrand is er ruimte om heerlijk te zonnen, spelen in het zand en te genieten van een echte strandvakantie. Ook worden hier in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd. Verken het meer op een kano, waterfiets of sup-board! Of ga gezellig met het hele gezin het meer op met een elektrische sloep.

Ontdek alle faciliteiten

 
Animatie van de allerkleinsten, tot de tieners én ouders!

Op Vakantiepark Eiland van Maurik bieden we een totaalaanbod van animatie aan. Zo hebben we tijdens de Nederlandse schoolvakanties en weekenden animatie van allerkleinsten tot en met de tieners. Voor alle leeftijden is er een geweldig, sportief en uitdagend activiteitenprogramma. Door het diverse animatieprogramma zijn wij ook voor tieners een geweldig vakantiepark. Iedereen mag altijd mee doen, dus nieuwe vrienden en vriendinnen zijn snel gemaakt! 
 

Ben je benieuwd naar onze animatie?

Ben je benieuwd naar wat voor animatie er allemaal wordt aangeboden? Wat denk je van theatershows, knutselen in de ochtend, film kijken, schminken en een gezellig kampvuur? En dan hebben we het over de aquaspinner, klimmen op de klimwand, voetballen, zwembadspellen, disco's.... of gewoon lekker chillen met je vrienden nog niet eens gehad.... En dit is nog maar het begin! Bekijk hier de actuele animatie programma's

Animatie is er bij ons tijdens alle schoolvakanties en in het weekend van vrijdag t/m zondagavond. Hoe leuk is dat?! 

Ken jij Barry de Bever al?

Ook Barry de Bever zal je tijdens de Nederlandse schoolvakanties vaak tegenkomen! Ga jij met Barry mee op pad? Barry is er in ieder geval helemaal klaar voor!


Naar zoek en boek