Airkey app

Airkey app

Download de Airkey app!

Voor de toegang tot de accommodaties op ons park gebruiken wij sluitsystemen van Airkey.
Airkey is een elektronisch slot dat wordt bedient met uw smartphone! Zo zult u nooit uw sleutel vergeten of kwijtraken en wordt het inchecken nog makkelijker! 


Video- Installatie Airkey


Video - Gebruik Airkey

Hoe werkt het?

Zorg ervoor dat uw juiste telefoonnummer bij ons bekend is. Willen er meerdere mensen toegang tot de accommodatie, dan dienen ook zij hen telefoonnummers bij ons bekend te maken.
Binnen 24 uur voor uw aankomst ontvangt u een SMS onder naam van AIRKEY. In de SMS vindt u een link die u doorverwijst naar de Airkey app. (LET OP! deze link is 48 uur geldig.)

Bij aankomst van uw accommodatie;

Stap 1: 
U dient de Airkey app te downloaden via de link in de SMS of via de Playstore / Appstore.
Zorg ervoor dat uw Bluetooth op uw Smartphone aan staat.

Stap 2:
Open de Airkey app.

Stap 3:
Maak het sluitsysteem "wakker" door 2 keer op het zwarte gedeelte aan de voorkant van de cilinder te tikken. Het slot gaat nu aan de bovenkant blauw knipperen.

Stap 4:
Op uw telefoonscherm ziet u uw accommodatienaam naar voren komen (bijvoorbeeld Strandchalet de luxe 091)
Tik met uw vinger op de naam. U krijgt nu een geel beeld te zien met daarin de tekst: Strandchalet de luxe 091 wordt ontgrendeld... De cilinder gaat sneller blauw knipperen en wordt vervolgens groen.

Stap 5:
U heeft nu 10 seconden om de cilinder te draaien. Voor het openen van uw accommodatie draait u de cilinder rechtsom (met de klok mee.) Voor het op slot draaien draait u de cilinder linksom (tegen de klok in.) Na 10 seconden zal de verbinding tussen uw telefoon en de cilinder ontkoppeld zijn en kunt u de cilinder niet meer bedienen. 

U kunt nu de deur openen en van uw accommodatie genieten!


Klik hier om dit stappenplan te downloaden.


Vraag en antwoord

Ik heb geen SMS ontvangen?
Download in de Playstore/Appstore de Airkey app. Open de app en vul uw telefoonnummer met (+31) in. Het kan zijn dat uw nummer meteen wordt herkend, indien dit het geval is kunt u beginnen bij stap 1. Indien dit niet het geval is dient u contact op te nemen met onze receptie, zij zorgen ervoor dat u alsnog een SMS ontvangt of geven u een registratiecode
.

Ik krijg mijn deur niet open?
U dient op uw telefoon, op uw accommodatie naam te klikken, vervolgens wordt er een verbinding tot stand gebracht, dat ziet u door een geel scherm op uw telefoon. Zorg ervoor dat als u uw telefoon met het sluitsysteem verbonden heeft, u ook nog de cilinder naar rechts (met de klok mee) draait om het slot open te maken, vervolgens kunt u de deurklink naar beneden doen en kunt u uw accommodatie in.

Mijn link is niet meer geldig?
Nadat u een SMS heeft ontvangen is de link naar de Airkey app 48 uur geldig. Indien u de link nog niet heeft geactiveerd heeft u een nieuwe SMS of registratiecode nodig. Neem hiervoor contact op met onze receptie.

Ik zie mijn accommodatienaam niet naar voren komen?
Het is belangrijk dat u de cilinder 2 keer aan de voorkant op het zwarte gedeelte aantikt, u kunt eventueel ook een keer naar links of rechts draaien met de cilinder om hem "wakker" te maken. Er knippert vervolgens een blauw lampje aan de bovenkant van de cilinder en uw accommodatienaam komt naar voren.


Mocht u verdere vragen hebben over het gebruik van de Airkey dan kunt u hulp vragen aan ons personeel van het Vakantiepark Eiland van Maurik.