Eiland van Maurik beste van Nederland!

We zijn als beste van Nederland geëindigd in de strijd om de titel ‘Camping van het jaar 2016’ in de categorie ‘Camping met de mooiste huuraccommodatie'.

We zijn enorm blij met de ANWB Nominatie. Al eerder zijn we door de ANWB genomineerd als camping van het jaar, destijds met onze unieke ligging aan de rivier, dus we zijn extra trots op deze tweede nominatie. We wisten dat de concurrentie stevig was, dus alsnog is het een hele eer dat we wel als enige Nederlandse camping zijn overgebleven met onze nieuwe Strandhuisjes.

In april 2015 werden de unieke Strandhuisjes gerealiseerd aan het water van het recreatiemeer. Enthousiaste reacties op de huisjes en op het vakantiepark zorgden direct voor een run op onze bijzondere accommodaties. Ook voor het komende jaar zijn de Strandhuisjes erg populair.  Een strandvakantie in het midden van het land!

Naast deze nieuwe accommodaties staan er meer vernieuwingen op stapel. De plannen voor de bouw van een overdekt zwembad en een geheel nieuw centrumgebouw zijn in een vergevorderd stadium. 

Geplaatst: 13-01-2016