nieuw-in-2021

NIEUW in 2021!

Nieuw in 2021

Eiland van Maurik is aan het vernieuwen!
 
Op dit moment zijn wij druk bezig met het vernieuwen van ons vakantiepark.
Een flinke klus; maar wij maken ons weer helemaal klaar voor een nieuw vakantieseizoen!

Vanaf dit jaar zijn er verschillende nieuwe accommodaties beschikbaar.Tiny Beach House

Knus en gezellig weg? Onze Tiny Beach Houses zijn van alle gemakken voorzien en hebben een centrale ligging op ons park.
Bekijk hier de Tiny Beach House
 Eilandlodge 2 personen

Een knusse accommodatie met vele voorzieningen en van alle luxe gemakken voorzien. De Eilandlodge beschikt over een eigen keuken, badkamer en  een veranda met eigen tuinset en ligbedden.
Bekijk hier de Eilandlodge 2 personen
 Eilandlodge 6 personen

Een prachtige, vol van luxe Eilandlodge geschikt voor het hele gezin. Heerlijk ruim met maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. De Eilandlodges zijn allemaal erg sfeervol ingericht en beschikken over airconditioning en een overdekte veranda!
Bekijk hier de Eilandlodge 6 personen


Supermarkt

Vol trots kunnen wij u ook mededelen dat er vanaf april 2021 een nieuwe supermarkt geopend wordt op ons vakantiepark. In onze nieuwe supermarkt vindt u een breed assortiment aan levensmiddelen, verse producten als; vlees, groente en fruit, en niet te vergeten iedere ochtend vers gebakken broodjes. Maar ook voor speelgoed, kranten, tijdschriften, ijs en snoep kun je hier terecht!
Pumptrack

En of dat nog niet genoeg nieuws is, komt  er voor de sportieve- en actieve vakantiegangers dit jaar ook een PUMPTRACK.  De pumptrack zit vol toffe hoogte verschillen en bochten die het parcour extra uitdagend maken. Wie crosst hier komend seizoen de sterren van de hemel?

 

Premium WiFi

Vanaf dit seizoen kun je naast de gratis camping WiFi tegen een toeslag ook gebruik maken van Premium WiFi. Zo hoef je helemaal niets meer te missen tijdens je vakantie!