Mountainbiken met gids

Samen met Mark ontdek jij de Utrechtse Heuvelrug! Maar ook zelf een rondje rijden is natuurlijk mogelijk. De fietsroutes liggen voor je klaar!

Even kennismaken!

Hallo, ik ben Mark en ik verzorg de Mountainbikeclinics namens Vakantiepark Eiland van Maurik! De afgelopen jaren heb ik mij beziggehouden met op hoog nationaal niveau te mountainbiken. Hierdoor heb ik een grote rugtas met tips & trics voor je in petto! We gaan dus niet alleen crossen, maar het zal ook een stukje educatie worden. We starten altijd vanaf het Eiland van Maurik zelf en zullen daarna naar de Utrechtse Heuvelrug fietsen om daar te gaan mountainbiken. En geen paniek; ik pas me altijd aan jouw niveau aan! Zullen we samen een rondje fietsen?

Geef je op bij de receptie


Bij de receptie kun je je gemakkelijk inschrijven. Voor de volgende data kan je je aanmelden:

Zaterdag 19 oktober: 14.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag 25 oktober: 14:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 27 oktober: 14.00 uur tot 17.00 uur
De prijs is € 25,00 per persoon inclusief huur mountainbike, helm en begeleiding van Mark.
Geef je minimaal één dag van te voren op bij de receptie.
Maximaal aantal deelnemers is 8. De minimale leeftijd is 14 jaar. Inschrijven kan ook door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl.

Fiets je eigen route!

Natuurlijk kun je ook zonder gids de prachtige omgeving verkennen. Huur dan zelf een mountainbike en ontdek de mooie aangelegde mountainbikeroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben voor jou 3 prachtige Mountainbikeroutes klaarliggen, zodat je meteen kunt beginnen! 

Tarieven:
Huur mountainbike per dag:     €21,-  
Huur mountainbike 09:00 uur - 13:00 uur:  €15,-  
Huur mountainbike 14:00 uur - 18:00 uur:  €15,-  

Voor een helm zorgen wij!

Ga je met je eigen MTB op pad? Denk dan aan het speciale MTB vignet. Deze vignetten zijn bij verschillende verkooppunten te koop voor € 7,50 per stuk. In Amerongen o.a. bij 
de Proloog waar je naast een vignet ook lekker koffie met gebak kan gebruiken.