meivakantie-2022

Meivakantie 2022

Vier de meivakanties!

Een heerlijke vakantie in het voorjaar waar we echt naar uitkijken! Ons volgepakte animatieprogramma voor kinderen, tieners en ouders zorgt er al jaren voor dat dit de vakantie is die u op ons vakantiepark moet beleven. De meivakantie bij ons is van zaterdag 23 april 2022 tot zaterdag 7 mei 2022. 


Ontdek alle faciliteiten

Natuurlijk zijn al onze faciliteiten open tijdens de meivakantie! Neem een duik in het zwembad en speel samen met het animatieteam de leukste spelletjes. U kunt spelen in onze binnenspeelhal en buitenspeeltuinen. Meer zin in watersport? Als de temperatuur het toelaat, bieden we ze in overvloed aan op ons eigen strand! Geniet van een heerlijk gerecht in een van onze drie restaurants. Verder kunt u genieten van ponyrijden, boogschieten en natuurlijk nog veel meer!  


Kom kamperen in de meivakantie

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben we het rustige kampeerveld het Rozenwiel. Op de Eksche Waard bevinden zich voornamelijk (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeert u direct aan het water. Wilt u liever kamperen op een huisdiervrij veld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat uw voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld dat aan uw wensen voldoet! Wij hebben diverse leuke kampeerarrangementen samengesteld. 

- Mei vakantie 1 (zaterdag 23 april, check out zaterdag 30 april) kunt u boeken vanaf € 314,- op basis van 4 personen. 
- Mei vakantie 2 (zaterdag 30 april, check out zaterdag 7 mei) kunt u boeken vanaf € 314,- op basis van 4 personen.
- De meivakantie 1 en 2 (zaterdag 23 april, check out zaterdag 7 mei) kunt u boeken vanaf € 440,- op basis van 4 personen.
 

Welke accommodatie past perfect bij u?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we diverse (groeps)accommodaties en glamping mogelijkheden, altijd perfect passend bij uw wensen. In onderstaande tabel kunt u onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve kaart. 

 
AccommodationsNumber of bedrooms 
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Eilandlodge (2 pers)1
Tiny Beach House (4 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6

Bekijk de accommodaties 

Zoek en boek