Meivakantie

Kom ook genieten van een meivakantie vol fun!

Héérlijk die fantastische Meivakantie! 

Zin om alvast een voorproefje te nemen van de zomervakantie en al in de Meivakantie op vakantie te komen? Wij zullen ervoor zorgen dat je vakantie ook écht als een vakantie aan zal voelen! Kom lekker kamperen, verblijf in een accommodatie of vier de Meivakantie met je hele familie in één van onze groepsaccommodaties! 


Wanneer is de Meivakantie? 

Bij ons beginnen de twee weken meivakantie op 22 april 2019 en deze duurt tot 5 mei 2019. De aankomstdata zijn als volgt: Maandag 22 april, dinsdag 23 april, vrijdag 26 april, maandag 29 april & vrijdag 3 mei.


Faciliteiten in de Meivakantie

In de Meivakantie zijn al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Benieuwd naar het animatieprogramma? Zodra het (bomvolle) animatieprogramma bekend is, zullen wij deze hier op deze pagina plaatsen. 

Verder zijn onze speelhallen geopend, zijn er watersportactiviteiten mogelijk en kun je je hart ophalen in één van onze (nieuwe) buitenspeeltuinen. Met wie spring jij op de Airtrampoline? En natuurlijk zorgt ons leuke animatieteam voor het allerleukste animatieprogramma voor jong én oud! ‚Äč
 

Horeca

Bij onze horeca Avontura staan we ook weer voor je klaar. Bestel een lekker burgermenu, een heerlijke pizza en maak je avond af met een heerlijk ijsje! Maak je vakantie compleet met een heerlijke avond in het nieuwe Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Behalve pannenkoeken serveren ze er ook een heerlijke lunch. Relaxen doe je natuurlijk bij onze populaire Beachclub!
 

Doen en beleven in de omgeving

Waar anders dan in de Betuwe kunt u het beste genieten van de bloesem in het voorjaar? Daarom trekken jaarlijkse vele toeristen naar de Betuwe voor een wandel of fietstocht langs al dat natuurlijk schoon. De meeste bloesem bloeit in april en mei, maar het weer is natuurlijk een belangrijke bepalende factor, en daarnaast bloeien niet alle bomen tegelijk. Ga daarom zelf op onderzoek uit en volg één van de prachtige bloesemroutes

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze scherp geprijsde accommodaties in één overzicht bekijken. Welke accommodatie is jouw favoriet?

 
AccommodatieVanaf:     
Strandhuisje (4 pers)€ 279,- all in.
Havenhuisje (4 pers)€ 269,- all in.
Rivierlodge (6 pers)€ 319,- all in.
Strandchalet (5 pers)€ 269,- all in.
Strandchalet Comfort (6 pers)€ 279,- all in.
Strandchalet Deluxe (6 pers)€ 299,- all in.
Safaritent€ 189,- all in.
Safaritent met sanitair€ 209,- all in.

Prijzen-, zet- en drukfouten zijn altijd onder voorbehoud. 
Wij hanteren all- in tarieven voor onze accommodaties. Daarnaast zijn de genoemde prijzen inclusief (camping) wifi, parkeren voor 1 auto en toegang tot het zwembad. Exclusief toeristenbelasting. Getoonde tarieven zijn voor een weekend van 3 t/m 6 mei 2019.

 

Ontdek de groepsaccommodaties 

Op ons Vakantiepark hebben wij drie verschillende groepsaccommodaties. Zo hebben wij het Havenhuis wat geschikt is voor 20 personen. Het Havenhuis heeft een rustige ligging aan de Jachthaven. Verder hebben wij het zeer moderne Rivierhuis wat voor 18 personen geschikt is. Door de mooie centrale ligging, zijn alle faciliteiten binnen een handomdraai bereikt! Als laatste hebben wij de 8 persoons Havenvilla. Ook deze mooie groepsaccommodatie ligt heerlijk rustig gelegen aan de haven. Voor welke groepsaccommodatie kies jij? 
 

Of kom jij toch liever kamperen in de Meivakantie?

Ook dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maak een keuze uit één van onze drie kampeervelden. Zo hebben wij kampeerveld de Rozenwiel wat echt bekend staat om zijn rust, de Eksche Waard waar met name (jonge) gezinnen volledig tot hun recht komen of kies je voor het altijd populaire kampeerveld Zomerdijk met de prachtige ligging direct aan het water? Wat je wensen ook zijn, er is altijd een kampeerveld die bij jouw wensen past! 

Wij hebben ook dit seizoen weer een aantal leuke kampeerarrangementen samengesteld. Bekijk ze via onderstaande link.

Kampeerarrangementen   Alle kampeervelden


Bekijk onze interactieve plattegrond

Druk op onderstaande button en bekijk in één oogopslag waar al onze accommodaties en kampeervelden zich bevinden! 

Interactieve plattegrond
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.