Geniet van jouw droomvakantie in het voorjaar!

Vier jouw meivakantie op ons vakantie-eiland!

Coronavirus COVID-19

Vakantiepark Eiland van Maurik houdt de situatie omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Lees op onze speciale Coronapagina welke maatregelen wij hebben getroffen, wat dit voor jou betekent en hoe we er samen alsnog een fijne vakantie van kunnen maken. Ook is het lastig in te schatten wat de gevolgen voor je vakantie (en de faciliteiten) zijn na de huidige deadline van het maatregelenpakket op 28 april 2020.

naar coronapagina
 

Héérlijk die fantastische Meivakantie! 

Een heerlijke vakantie in het voorjaar waar we echt naar uitkijken! Ons bomvolle animatieprogramma voor zowel kinderen, tieners als de ouders zorgt er al jaren voor dat dit dé vakantie is die je moet meemaken op ons Vakantiepark. De meivakantie is bij ons van vrijdag 24 april 2020 tot maandag 11 mei 2020

 

Ontdek alle faciliteiten

In de Meivakantie zijn natuurlijk al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Heerlijk spelen kan binnen in onze indoor speelhal en buitenspeeltuinen. Meer zin in watersporten? Als de temperatuur het toelaat bieden we deze volop aan bij ons eigen strandje! Geniet van een heerlijk gerecht in één van onze drie horecagelegenheden. Verder kun je lekker ponyrijden, boogschieten bij Jan de boogschietman en natuurlijk nog veel meer! 

Bij deze willen we je ook alvast informeren dat de indoor speelhal in verband met een besloten bijeenkomst gesloten is op vrijdag 24 april 2020 vanaf 18:00 uur, zaterdag 25 april 2020 tot 12:00 uur en zondag 26 april tot 12:30 uur.

Naar alle faciliteiten
 

Kom kamperen in de Meivakantie

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 
  • Meivakantie 1 (zaterdag 25 april, uitcheck zaterdag 2 mei) boek je al vanaf € 285,- o.b.v. 4 personen. 
  • Meivakantie 2 (zaterdag 2 mei, uitcheck zaterdag 9 mei) boek je al vanaf € 285,- o.b.v. 4 personen.
  • Meivakantie 1 én 2 (zaterdag 25 april, uitcheck zaterdag 9 mei) boek je al vanaf € 399,- o.b.v. 4 personen.


Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2
Safaritent met sanitair (5 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6
Ontdek de accommodaties
 


Zoek en boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉