Meivakantie 2020

Vier jouw meivakantie op ons vakantie-eiland!

Héérlijk die fantastische Meivakantie! 

Wat hebben we toch een geweldige Meivakantie achter de rug. Ons bomvolle animatieprogramma voor zowel kinderen, tieners als de ouders heeft voor veel plezier en vermaak gezorgd en daar gaan we volgend jaar meivakantie ook zeker weer voor zorgen. 


Wanneer is de Meivakantie? 

In 2020 is het in heel Nederland in de volgende periode Meivakantie. Vaak hebben scholen een week hiervoor of een week hierna ook nog vakantie. 
Meivakantie 202024 april - 4 mei 2020Week 18


Faciliteiten & animatie

In de Meivakantie zijn natuurlijk al onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Heerlijk spelen kan in een van onze speeltuinen, maar ook in de overdekte speelhal. Voor een sfeerfilmpje van de animatie klik hier.

Naast deze activiteiten bieden we natuurlijk nog veel meer faciliteiten aan. Bekijk ze via onderstaande link. Om te bekijken waar onze faciliteiten zich bevinden klik je op de interactieve plattegrond.
⇒ Bekijk hier alle faciliteiten
⇒ Naar de interactieve plattegrond

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel, Snackplaza Avontura en de Beachclub

Bij onze horeca Avontura staan we ook weer voor je klaar. Bestel een lekker burgermenu, een heerlijke pizza en maak je avond af met een heerlijk ijsje! Maak je vakantie compleet met een heerlijke avond in het Pannenkoekenhuis de Waterspiegel. Behalve pannenkoeken serveren ze er ook een heerlijke lunch. Relaxen met een heerlijke cocktail in je hand doe je natuurlijk bij onze populaire Beachclub!
⇒​ Bekijk onze horecagelegenheden
 

Doen en beleven in de omgeving

Waar anders dan in de Betuwe kunt je het beste genieten van de bloesem in het voorjaar? Alleen hierom al trekken jaarlijkse vele toeristen naar de Betuwe voor een wandel of fietstocht langs al dat natuurlijk schoon. De meeste bloesem bloeit in april en mei. Er is natuurlijk nog veel meer te beleven!
⇒ Ga naar doen & beleven


Maak een keuze uit de vele accommodaties en kampeerplaatsen! 

Wij bieden een gevarieerd aanbod aan accommodaties en kampeerplaatsen aan. Klik op onderstaande link om jouw favoriete accommodatie of kampeerplaats te reserveren of bekijk de interactieve plattegrond.
⇒ Accommodaties
⇒ Kampeerplaatsen
⇒ Naar de interactieve plattegrond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉