Medewerker Watersportverhuur

Je geld verdienen op het strand. Mooier wordt het toch niet? Jouw missie is om alle watersportmogelijkheden kenbaar te maken aan onze gasten, zodat ze een zo'n leuk mogelijke vakantie ervaring opdoen!

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende 134 (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en diverse Glampingmogelijkheden aan.  Door de mooie groei van ons park zijn wij op zoek naar een:​

Medewerker Watersportverhuur M/V


Vakantiepark Eiland van Maurik ligt prachtig gelegen aan het water. Onze gasten maken daar graag gebruik van! Als medewerker Watersportverhuur zorg je ervoor dat gasten met een kano, kajak, sup (stand up paddling), waterfiets, zeilboot of met een motorsloep extra plezier uit hun vakantie halen.

Je start de dag met het klaarleggen van alle watersportartikelen en ruimt deze zelf ook weer op. De gast komt zich bij jou melden en betaalt de borg of levert het ingevulde formulier in. Nadat je de betaling of het formulier in ontvangst hebt genomen loop je met de gast mee en geef je uitleg over hetgeen dat zij gehuurd hebben. Als gasten klaar zijn check jij of er geen schade is en of zij alle spullen hebben ingeleverd. Hierna geef je hen de borg terug of, als je schade constateert, meld jij dit bij je collega. Tussen de watersportverhuur verricht je zelfstandig ook andere taken in de buurt van de watersport. Jij zorgt ervoor dat onze gasten met veel plezier terugdenken aan de waterpret die ze hebben beleefd! 

 
  • Je kunt mensen op een vriendelijke manier aanspreken op regels
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je kunt goed je rust bewaren
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉