medewerker-supermarkt

Medewerker supermarkt

Medewerker supermarkt

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij 134 verschillende (groeps)accommodaties en meer dan 200 kampeerplaats mogelijkheden aan. Door de mooie groei van ons park zijn wij op zoek naar een:

Medewerker supermarkt

Voor de ondersteuning van onze SPAR supermarkt zijn wij op zoek naar seizoensmedewerkers. Als medewerker supermarkt werk je samen in een leuk team en draag je samen de verantwoordelijkheid om de supermarkt van a tot z in goede banen te leiden. Samen met de winkelmanager zorg je ervoor dat de winkel er elke dag spik en span bij staat. Je werkzaamheden zijn erg gevarieerd van aard. Zo vul je bijna iedere dag de winkel bij, bak je dagelijks verse broodjes af en heb je nauw contact met de gasten. Wanneer bijvoorbeeld de gasten bepaalde producten missen dan geef je dit meteen door aan de winkelmanager, zodat jullie elke dag het assortiment kunnen finetunen! 


Jouw profiel

Je vindt het leuk om gasten te helpen
Je wil het iedere dag een stukje beter doen
Krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en maakt hier gebruik van om te groeien
Je weet dat de gast altijd op nummer 1 komt. Dit is voor jou een vanzelfsprekendheid.


Wat bieden wij jou

De kans om te werken in een compleet nieuwe supermarkt
Een professionele werkomgeving op een vakantiepark wat blijft groeien en innoveren
Een bruisend team met leuke collega's
Een marktconform salaris
Flexibele werkuren


Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen dan mag je solliciteren via vacature@eilandvanmaurik.nl of via onderstaande button

Solliciteer