Weekend-/vakantiekracht receptie

WEEKEND-/VAKANTIEKRACHT RECEPTIE

WIE ZIJN WIJ?

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende (groeps)accommodaties en meer dan 200 kampeerplaats mogelijkheden aan. We hebben de ambitie om het beste vakantiepark van Nederland te worden. Behalve elke dag verbeteren van de kwaliteit, zullen we de komende jaren ons vakantiepark verder vergroten. Wij zoeken mensen met ambitie die elke dag de beste willen zijn en deze werkcultuur verder kunnen uitbouwen. Om deze ambitie waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een:

WAT BIEDEN WIJ JOU?

- Gezellige en collegiale werksfeer
- Werken bij een prachtig 5* familievakantiepark
- Een unieke werksfeer waar geen dag hetzelfde is
- Afwisselende weekend-/vakantiebaan 
- Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door cursussen te volgen in onze digitale leeromgeving 
- Pensioenregeling via BPF-verblijfsrecreatie
- Reiskostenvergoeding
- 25 vakantiedagen bij een fulltime (38 uur) dienstverband

WIE BEN JIJ EN WAT GA JE DOEN? 

Als middelpunt van de organisatie kun je je vast voorstellen dat een werkdag op de receptie er elke dag anders uitziet. Zeker bij ons park is dat het geval. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Hierdoor beantwoord je dagelijks vragen, maak je reserveringen en check je gasten in en uit. Verder verhuur je fietsen en skelters, bel je gasten na en houd je nauw contact met je collega's van andere afdelingen. Jouw doel is om de gasten een topvakantie te bezorgen!

Door ons hoge serviceniveau verwachten onze gasten steeds meer van ons. Jij weet als geen ander hoe je de gast in de watten kunt leggen. Klachten kun je correct (en op den duur) zelfstandig afhandelen. Verder kun je ook lichte administratieve werkzaamheden netjes en correct verwerken. Je zult deel uitmaken van een veelzijdig team, waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan. Wanneer jij elke dag graag een stapje extra zet voor onze gasten, val je helemaal met je neus in de boter! Dat is de mentaliteit waar wij naar op zoek zijn.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU? 

- Je bent in de weekenden en vakanties beschikbaar;
- Je bent vriendelijk, behulpzaam en enthousiast naar onze gasten;
- Je hebt passie voor gastvrijheid;
- Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie; 
- Je voelt je verantwoordelijk voor een veilige en schone werkplek;
- Je kan zelfstandig en gestructureerd werken;
- Je kan en durft initiatief te nemen;
- Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken;
- Je spreekt goed Nederlands maar kan je ook in het Duits en Engels verstaanbaar maken.

EN DAN NU SOLLICITEREN!

Ben je enthousiast geraakt en voel je je thuis in de bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct en mail je motivatie en CV naar vacature@eilandvanmaurik.nl

Solliciteer