Medewerker Receptie (Fulltime)

Vind jij het leuk om onze gasten met een 10+ in te checken? Ben je verder commercieel sterk en wil je graag een stapje extra zetten? Als medewerker receptie ben jij het perfecte eerste aanspreekpunt voor onze gasten!

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en leuke glampingmogelijkheden aan. We hebben de ambitie om het beste vakantiepark van Nederland te worden. Behalve elke dag verbeteren van de kwaliteit, zullen we de komende jaren ons Vakantiepark verder vergroten. Wij zoeken mensen met ambitie die elke dag de beste willen zijn en deze werkcultuur verder kunnen uitbouwen. Om deze ambitie waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerker Receptie m/v (fulltime)

 
Als middelpunt van de organisatie, kun je je vast voorstellen dat een werkdag op de receptie er elke dag anders uitziet. Zeker bij ons park is je werkdag iedere dag anders! Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Hierdoor beantwoord je dagelijks vragen, maak je reserveringen, check je gasten in en uit. Verder verhuur je fietsen en skelters, belt gasten na en houdt nauw contact met je collega's. Jouw doel is om de gasten een topvakantie te bezorgen! Door ons hoge serviceniveau verwachten onze gasten steeds meer van ons. Ook klachten kun je correct (en op den duur) zelfstandig afhandelen. Verder kun je ook lichte administratieve werkzaamheden netjes en correct verwerken. Je zal uitmaken van een veelzijdig team, waarin hard werken, elkaar helpen en je flexibel opstellen centraal staan. Wanneer jij elke dag graag een stapje extra zet voor onze gasten, val je helemaal met je neus in de boter! Dat is de mentaliteit waar wij naar op zoek zijn.
 

DE WERKZAAMHEDEN DIE JIJ VERRICHT:

  • Opleiding of affinitiet richting toerisme (MBO/HBO)
  • Je bent behalve vriendelijk en gastvrij, ook commercieel
  • Je bent representatief
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je werkt planmatig en georganiseerd
  • Je kunt prioriteiten stellen
  • Je bent 100% gastgericht
  • Je spreekt bij voorkeur en schrijf je goed Nederlands, Engels en Duits
  • Je kunt ook in het weekend en in de avonden werken​
 

En dan nu solliciteren! 

Interesse? Solliciteer dan direct via onderstaande button en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek! Stuur je motivatie en CV naar vacature@eilandvanmaurik.nl
 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉