Medewerker Paarden

Houdt jij van paarden en kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met de kinderen verzorg je de paarden, laat je ze rondjes rijden op de paarden en zorg je voor een onvergetelijke ervaring!
Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende 134 (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en diverse Glampingmogelijkheden aan.  Door de mooie groei van ons park zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Paarden


Je begint je dag met het verzorgen van de paarden. Dit doe je samen met de kinderen, die hier elke ochtend naar uitkijken. Hierna begeleid je het rondjes rijden met de kinderen. Ook zijn er kinderen die al meer ervaring hebben met paardrijden. Voor hen is er de mogelijkheid een half uur te rijden. Aan het eind van de ritjes tuig je de paarden af en houd je je bezig met de rest van de verzorging.
  • Je hebt ervaring met paarden
  • Je vindt het leuk om met kinderen te werken
  • Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉