medewerker-huishoudelijkedienst

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij 134 verschillende (groeps)accommodaties en meer dan 200 kampeerplaats mogelijkheden aan. Door de mooie groei van ons park zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Huishoudelijke Dienst 

Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken en je bent pas tevreden als alles weer blinkend schoon is. Verder ben je op zoek naar een zelfstandige baan met flexibele arbeidstijden. Daarbij realiseer jij je dat je het visitekaartje van het park bent, weet jij snel te schakelen wanneer je ergens nodig bent en zie jij er uitdaging in om alles tijdig klaar te krijgen.

In welk team kom je te werken?

Dit leuke, enthousiaste team zorgt er zeven dagen per week voor dat onze gasten altijd gebruik kunnen maken van een superschoon vakantiepark. Jouw werkdagen bestaan uit het schoonmaken van onze accommodaties op het park. Dit doen wij op de wisseldagen (vaak maandag en vrijdag) tussen 10.00 uur en 15.00 uur. 

En nu solliciteren!

Ben jij ouder dan 16 jaar? Wil je eerst meer informatie? Dan kun je hiervoor contact opnemen met het park via telefoonnummer 0344-691502. Solliciteren kan via vacature@eilandvanmaurik.nl 
 
Solliciteer