medewerker-horeca

Medewerker horeca M/V

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met jachthaven. Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende 134 (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en diverse Glampingmogelijkheden aan. Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een:‚Äč
 

Medewerker Horeca M/V
 

Als Medewerker Horeca wordt je ingezet bij Snackplaza Avontura of de Beachclub. Gezamenlijk zorg je er samen met je collega’s voor dat het de gasten aan niks ontbreekt, alles naar wens is en aan het eind van de dag de locatie weer schoon is. Je houdt van aanpakken en je bent pas tevreden als de gast dat ook is. Verder ben je op zoek naar een zelfstandige baan met flexibele arbeidstijden. Daarbij realiseer jij je dat je het visitekaartje van het park bent. Ook weet jij snel te schakelen wanneer je ergens nodig bent en zie jij er uitdaging in om alles tijdig klaar te krijgen. 

Jouw profiel

Je bent vriendelijk en enthousiast naar onze gasten.
Je werkt grondig en secuur.
Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie (pre).
Je hebt oog voor detail.
Je hebt onder tijdsdruk werken.
Je spreekt Nederlands en Duits (pre).
Je bent flexibel en is werken in de weekenden en tijdens feestdagen voor jou geen enkel probleem.


Wat bieden wij jou

Super leuke collega’s waar je veel mee samenwerkt.
Een unieke werksfeer waar geen dag hetzelfde is.
Flexibele werkdagen/werktijden.
Afwisselende baan.
Organiseren wij ontzettend gezellige personeelsfeesten.


En dan nu solliciteren!

Ben je enthousiast geraakt en voel je je thuis in de bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande button!

Solliciteer