laagseizoen2023

Laagseizoen 2022-2023

Goed nieuws! We blijven het hele jaar open! Wél met een aangepaste beschikbaarheid. We gaan namelijk in de winter over op weekendopeningen (1 november 2022 tot 30 maart 2023). We zijn ontzettend blij dat we jou dit laagseizoen mogen ontvangen. Lees op deze pagina alle actuele informatie betreft ons laagseizoen.


Op het park

Wat betekent dit voor de faciliteiten? Alle faciliteiten; het zwembad, de supermarkt, de speelhal en de horeca zijn in de weekenden en (school)vakanties geopend. Ook de animatie zal in de weekenden en de vakanties zorgen voor vermaak van jong en oud. 
 

Boeken

Boeken kan gewoon via onze boekstraat, zoals je van ons gewend bent. Vanaf november is het alleen nog mogelijk om accommodaties te boeken van vrijdag t/m maandag (weekend, 3 nachten). Uitzondering hiervan geldt tijdens de (school)vakanties. Voor de groepsaccommodaties (Havenhuis, Havenvilla & Rivierhuis) is het wél het gehele jaar mogelijk om zowel een weekend, een midweek of een week te boeken. Echter zijn de faciliteiten op het park dan in de midweken gesloten.

Boek nu!
 

Toch nog vragen? Stel ze gerust, de medewerkers van de receptie helpen je graag verder. Mail naar receptie@eilandvanmaurik.nl of bel op 0344 691502.