kerstvakantie-2023-2024

Kerstvakantie 2023-2024

Samen genieten in de kerstvakantie

Kerstvakantie 2023-2024

Kerst vieren op het Eiland van Maurik

Tijdens de feestdagen pakken we extra uit door het voor jou zo gezellig mogelijk te maken. Onze speelhal is omgetoverd tot een winterwonderland vol lichtjes, kerstbomen en gezelligheid en als kers op de taart kan je gezellig schaatsen op onze indoor schaatsbaan! Ook staat het animatieteam voor je klaar om allerlei leuke kerstactiviteiten te organiseren.


Schaatsen in winterwonderland

De winter is niet compleet zonder dat je kan schaatsen. Daarom hebben wij in speelhal Avontura een indoor schaatsbaan neergezet. Geheel gratis en alleen voor parkgasten. We vragen enkel €15,- borg voor het huren van de schaatsen. Je mag ook met jouw eigen schaatsen op de schaatsbaan*. (Noren zijn niet toegestaan)

Na het schaatsen kan je opwarmen onder de tent met een heerlijk warm kopje chocolademelk. 


Genoeg te doen tijdens je vakantie

Naast onze schaatsbaan is ons animatieteam in de kerstvakantie ook aanwezig om verschillende activiteiten te organiseren. Denk aan wandklimmen, boogschieten, knutselen, kaarsen versieren, ponyrijden, minidisco, speurtochten en nog veel meer!
 

 

Oud & Nieuw


Ook tijdens oud & nieuw is het Eiland van Maurik geopend en ontvangen wij je graag. Vooral voor hondenliefhebbers hebben we goed nieuws; ons park is namelijk vuurwerkvrij!

Boek snel uw favoriete accommodatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welke accommodatie past perfect bij u?
Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we diverse (groeps)accommodaties, altijd perfect passend bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve kaart. 
 
AccommodatiesAantal slaapkamers
Eilandlodge (2 pers)1
Trekkersvat (4 pers)1
Tiny Beach House (4 pers)2
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (5 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Strandchalet (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Havenvilla  (8 pers)3
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6
Bekijk de accommodaties