Kampeerweide

Kampeerveld 1: "Eksche Waard". Dit veld is autovrij, ligt dichtbij de centrale voorzieningen en is door de overzichtelijkheid uiterst geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen. 

Kampeerveld 2: "Rozenwiel". Dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en hier staat de schoonheid van de natuur centraal. 

Kampeerveld 3: "Rozenwiel Huisdiervrij". Ook dit veld is gericht op rust, ligt aan een visvijver en staat de schoonheid van de natuur centraal. Op dit veld zijn geen huisdieren toegestaan. 

Kampeerveld 4: "Zomerdijk". Een hartstikke mooi kampeerveld, direct gelegen aan het water en binnen een handomdraai ben je op ons recreatiestrand!

Onze verharde camperplaatsen liggen op de Zomerdijk. 
 

Kampeerweide

Voor de kampeerders die nog op zoek zijn naar een leuke kampeerplaats tussen vrijdag 10 juli en zaterdag 29 augustus 2020, bieden wij leuke en ruime kampeerplaatsen aan op onze ‘kampeerweide’, gelegen naast de Eksche Waard. De kampeerweide bestaat uit ongeveer 50 ruime kampeerplaatsen die gelegen zijn op de uiterwaarde aan de oevers van de Nederrijn. Op de kampeerweide heb je je eigen stroompunt en op het veld is een algemeen watertappunt aanwezig. Let op: Voor de kampeerweide heb je (afhankelijk van waar je komt te staan) een stroomkabel nodig van ongeveer 40 meter. Goed om te weten is dat je hier geen televisiekabel in kunt pluggen, maar er is genoeg te doen op ons park om jong en oud te vermaken. De kampeerweide is autovrij en centraal gelegen nabij het sanitairgebouw, het zwembad en de speelhal. Ideaal voor de kinderen dus! Interesse in een vakantie in een huisje? Check dan snel onze accommodaties. 

Kortingskaart en tarieven
Ben je van plan om te boeken met een kortingskaart? Kijk dan op onze kortingskaartpagina voor de geldige data en reserveer snel en eenvoudig online! Benieuwd naar onze tarieven? Klik dan hier: Kampeertarieven 2020

Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.

In het kort

 • Ruime plaatsen
 • Dichtbij het hoofdsanitairgebouw gelegen
 • Ideaal met jonge kinderen
 • Autovrije zone
 • Neem contact op voor meer advies
 • Inclusief parkeren van één auto op algemeen parkeerterrein
 • Toegang tot zwembad
 • Centrale ligging
 • Dichtbij alle faciliteiten
 • Gebruik van (beschikbare) faciliteiten
 • Gratis (camping) WiFI
 • Gratis douchen
 • Hond toegestaan

Dit zeggen onze gasten

Check beschikbaarheid & prijzen

                                                                             Extra informatie
 
Prijzen inclusief: Een kampeerplek voor twee personen, toeristenbelasting voor twee personen, milieuheffing, douchen, elektra, parkeerplaats voor één auto & gratis gebruik van (camping) wifi.
Extra persoon: € 6,- p.p.p.n.
Arrangementen: Wil je extra nachten boeken? In de tweede stap van het boekingsproces kan je de boeking verlengen.
Bijkomende kosten: Toeristenbelasting à € 1,25 p.p.p.n. (bij meer dan twee personen)
Overige tarieven: 2e auto/motor per nacht € 4,-
Goed om te weten: Katten zijn niet toegestaan, op al de boekingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing en de getoonde foto's kunnen afwijken van je daadwerkelijke plek. Het is niet toegestaan om een elektrische auto op te laden bij je kampeerplaats.
 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉