Kamperen in Gelderland

omdat de ideale kampeerplaats voor iedere gast weer anders is zijn er op vakantiepark eiland van maurik drie aparte velden ingericht.

Kamperen in Gelderland

VAKANTIEKRIEBELS GEGARANDEERD TIJDENS HET KAMPEREN IN GELDERLAND!

Houd je van comfortabel kamperen in Gelderland en wil je verblijven in de natuur? Dan zit je goed bij Vakantiepark Eiland van Maurik in Gelderland.
Wanneer je wilt kamperen in Gelderland kan dit op ruim opgezette kampeerplaatsen van ca. 120 m². Tijdens het kamperen in Gelderland is er dus genoeg ruimte voor de kinderen om te kunnen rennen en vliegen. Voor de kleinere kinderen is er op ieder veld een speeltuintje, zodat zij met hun nieuwe vriendjes kunnen spelen, terwijl jij vanuit je luie stoel een oogje in het zeil kunt houden.


DE KAMPEERPLAATSEN ZIJN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra en een aansluiting voor kabeltelevisie. Kamperen in Gelderland kan ook voor campers. Ook hebben bijna alle plaatsen een eigen riool- en wateraansluiting, dus heen en weer lopen met zware watertanks is niet meer nodig. Dit maakt kamperen in Gelderland wel heel aantrekkelijk.
Vergeet ook uw laptop niet mee te brengen, want over het hele terrein kunt u verbinding maken met draadloos internet. De verwarmde sanitairgebouwen zijn ruim, goed onderhouden en schoon en voorzien van alle gemakken.

VERSCHILLENDE KAMPEERTERREINEN

Omdat de ideale kampeerplaats voor iedere gast weer anders is zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik drie aparte velden ingericht, met ieder een unieke ligging. Houdt u van vissen? Dan is een plaats op De Rozenwiel echt iets voor jou. Voor kamperen in Gelderland tijdens een gezellig familieweekend zit u goed op De Zomerdijk. Wil je niet te ver van het strand en de centrale voorzieningen staan? Dan is een plaats op De Eksche Waard ideaal.

Bekijk alle kampeerplaatsen


Heeft u vragen of wenst u meer informatie neem contact met ons op. Keuze genoeg, dus er is altijd wel een plekje waar jij je thuis voelt en waar je heerlijk kunt kamperen in Gelderland.