kampeertarieven

Kampeertarieven

Op Vakantiepark Eiland van Maurik hebben we voor speciale periodes leuke kampeerarrangementen samengesteld zodat je extra voordelig kan komen kamperen!

Kampeertarieven

Op naar een heerlijke kampeervakantie!

Kamperen op 5-sterrenpark Eiland van Maurik is altijd een goede keuze! Met 4 verschillende velden is er altijd een kampeerveld passende bij je wensen. Al onze kampeertarieven zijn op basis van 2 personen en inclusief:

     √  Water en douchen
     √  Eén kampeermiddel
     √  10 ampere stroom*
     √  Inclusief (camping) WiFi, Premium WiFi tegen betaling
     √  Toegang tot het (overdekte) zwembad
     √  Gebruik midgetgolf
     √  Twee honden tegen betaling per kampeerplaats toegestaan* Behalve bij kampeerplaats Rozenwiel Huisdiervrij.
      √  Parkeren één auto
     √  Wij rekenen geen reserveringskosten

Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van de beschikbare faciliteiten, is er in de reguliere Nederlandse schoolvakanties een animatieteam aanwezig, kan er heerlijk gegeten worden bij onze Snackplaza en is het pannenkoekenhuis bijna het gehele jaar door geopend. In de zomerperiode worden er ook diverse watersporten aangeboden, kun je relaxen bij de Beachclub aan het water en staat niets je in de weg om te genieten van een heerlijke vakantie aan het water.

* Bij overmatig energieverbruik kan een narrekening volgen. 
 

Tarieven en arrangementen

Kamperen kan bij ons van 24 maart t/m 30 oktober 2023. Er is een dagelijkse aankomst vanaf 14:00 uur mogelijk en een uiterlijk vertrek om 12:00 uur. Voor de actuele openingstijden klik je hier

Actuele kampeertarieven 
 


Maak een keuze uit 4 kampeervelden

Op Vakantiepark Eiland van Maurik heb je de keuze uit maar liefst vier kampeervelden. Zo hebben wij de Eksche Waard gericht op jonge gezinnen. De Zomerdijk wanneer je het liefst direct aan het water kampeert. Tenslotte is de Rozenwiel perfect wanneer je op zoek bent naar rust. Maak een keuze tussen Rozenwiel of Rozenwiel huisdiervrij. Tenslotte hebben wij ook Trekkershutten, ideaal voor wanneer je op doorreis bent!

⇒ Eksche Waard
⇒ Zomerdijk
⇒ Rozenwiel
⇒ Rozenwiel huisdiervrij
⇒ Trekkershut

Ons park ontdek je het makkelijkste via de interactieve plattegrond.

Interactieve plattegrond


Een reservering maken

Een reservering kun je via de 'zoek en boek' pagina in orde maken, telefonisch door te bellen naar 0344-502691 of door een e-mail te sturen naar receptie@eilandvanmaurik.nl.

Zoek en boek