Kampeerfestival Eiland van Maurik Hemelvaart editie

Een kampeerfestival op een Eiland omringd door strand, water, gezelligheid en saamhorigheid? Dat kan alleen maar op Vakantiepark Eiland van Maurik! Ben jij ook bij dit unieke festival?

Uniek in Nederland: Kampeerfestival Eiland van Maurik!

Heb jij ooit een festival op een Eiland omringd door strand en water meegemaakt? Dat kan vast alleen in het buitenland.... Niets is minder waar! Tijdens het Hemelvaartweekend van 29 mei 2019 t/m 3 juni 2019 organiseren wij een uniek kampeerfestival! Geniet van een sfeervolle setting midden in de Betuwe. 

Waarom wij het kampeerfestival organiseren? Wij vinden het belangrijk om mooie herinneringen te maken en creëren voor onze gasten. Om hun telkens weer een unieke belevenis te bieden, doen wij graag iets extra's.

Geniet tijdens het kampeerfestival van: 


De kleinschalige gezellige sfeer van het festival.
Een prachtige spantent midden op het terrein, waarin heerlijk met elkaar kan worden bijgekletst en je elkaar kan ontmoeten.
Een uniek uitzicht met kampeerplaatsen aan de Nederrijn.
Op de achtergrond lekkere muziek en het heerlijke eten wat aangeboden wordt door diverse foodtrucks.
De faciliteiten van ons vakantiepark zelf.
Je vrije dagen die je besteedt op ons vakantiepark en kom tot rust aan het water van de Nederrijn.
De enige echte kofferbakmarkt op 30 mei.
Een vakantie waarin je heerlijk samen kunt zijn en kamperen op een andere manier kunt beleven.
De rust om die om 23.00 uur er is wanneer ons park gaat slapen.

Fantastische prijs van € 225,- inclusief toeristenbelasting o.b.v. 4 personen! 

Boek nu het Kampeerfestival Eiland van Maurik Hemelvaart editie

Wat wordt er aangeboden?


Je kunt lekker komen kamperen zoals u van ons gewend bent en genieten van de faciliteiten van ons vakantiepark. Daarnaast hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat het kampeerfestival net iets extra's heeft, dan je van ons gewend bent. Zo wordt er midden op het kampeerveld een mooie spantent geplaatst met daaronder heerlijk zittende loungebankjes. Dit is het centrale ontmoetingspunt van het kampeerfestival en de ultieme plek om gezellig met je familie en vrienden bij te kletsen en te genieten van de vroege zomeravonden.

Rondom deze tent kan je kampeermiddel worden geplaatst. Ook is er voldoende stroom voor een koelkastje en natuurlijk je mobiele telefoons. Je kampeert direct in een gezellige setting met aan alle kanten vrolijke mensen die net als jij hun vrije dagen besteden op Vakantiepark Eiland van Maurik.

Maak snel een boeking en wie weet kom jij met Hemelvaart helemaal tot rust in één van de hangmatten of zit jij straks heerlijk te genieten aan het water van de ondergaande zon!
 

Foodtrucks & more!

Bij een festival hoort ook lekker eten. Natuurlijk komen er op het kampeerveld verschillende Foodtrucks te staan om de lekkerste gerechten voor je te bereiden. Maar ook onze andere horeca is natuurlijk vrij toegankelijk voor je. Zo hebben wij de beschikking over Snackplaza Avontura, ons nieuw geopende Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel' en lekker loungen kun je bij onze Beachclub aan het water! 

Locatie


Het festival vindt op een prachtige locatie direct aan het water van de Nederrijnplaats. Ontwaak dus met een prachtig uitzicht over het water. Je krijgt toegang tot dit veld voor het aantal reserveringen dat je hebt gemaakt. Natuurlijk kampeer je tijdens het festival met je hele familie naast elkaar of kun je kamperen naast je beste vrienden en/of kennissen. Wij zullen een mooie plek voor je uitzoeken en zorgen ervoor dat jij met je gezelschap bij elkaar kunnen staan. Kampeermiddelen tot 3.500 kilo kunnen geplaatst worden. Op de foto zie je een indicatie van de ligging. 

De enige échte kofferbakmarkt

Bezoek op ons Eiland de allergezelligste kofferbakmarkt die we organiseren op 30 mei 2019 van 9:00 uur tot 16:00 uur. Deelnemers laden de kofferbak van hun auto's vol en komen deze kant op om op de markt hun kofferbak leeg te verkopen. Ga dus heerlijk op koopjesjacht of struin de hele markt af naar dat ene antieke of bijzondere voorwerp. Welke schatten worden er dit jaar weer gevonden op de markt? Het blijft altijd weer een leuke verrassing!

Faciliteiten van ons Vakantiepark

Vanzelfsprekend zijn alle faciliteiten vrij toegankelijk wanneer je aan het Kampeerfestival deelneemt. Dit betekent dus onder andere dat je heerlijk kunt zwemmen in ons zwembad, gebruik kunt maken van de watersportactiviteiten en deel kunt nemen aan de animatie. Maar ook onze binnen- en buitenspeeltuinen, horecagelegenheden, watersport- en alle andere speelmogelijkheden zijn voor je beschikbaar. Dit wordt dus jouw topvakantie mét een unieke sfeer en ook je kinderen zijn natuurlijk  van harte welkom! Zien we jullie ook?

SFEERFILMPJE

Bekijk het filmpje om alvast in het Kampeerfestivalsfeertje te komen! Het wordt kamperen met nét een andere twist, voor wanneer je net iets anders wilt. Alle kampeermiddelen tot 3.500 kilogram zijn welkom.

 

En nu boeken!


En nu boeken! Via onderstaande knop kun je direct één of meerdere reserveringen maken. Begin met de eerste reservering, ga dan naar de volgende stap en klik daar 'reservering toevoegen' aan. Hierna kun je zoveel reserveringen maken als je wilt! 

Boek nu het festival voor de scherpe prijs van € 225,- o.b.v. 4 personen én inclusief toeristenbelasting! Vanzelfsprekend zijn faciliteiten zoals douchen, elektra én één parkeerplaats van één auto inbegrepen. 

Boek Kampeerfestival Eiland van Maurik!

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉