(Junior) Parkbeheerder

Vakantiepark Eiland van Maurik is een 5* familievakantiepark gelegen in de Betuwe. Wij bieden verschillende (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en glampingmogelijkheden aan. We hebben de ambitie om het beste vakantiepark van Nederland te worden. Om dit waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een:
 

(Junior) Parkbeheerder M/V


Samen met onze Parkbeheerder draag je zorg voor de operationele leiding van het park. Samen overleggen jullie veel met elkaar over de dagelijkse gang van zaken. Jouw rol zal in beginsel veelal ondersteunend zijn, maar op termijn is het een steeds zelfstandiger wordende functie. Vakantiepark Eiland van Maurik is een park welke volop in ontwikkeling en groei zit, dus jouw input wordt dan ook zeker gewaardeerd! 

We zoeken een enthousiaste doorpakker die uitdaging zeker niet uit de weggaat. Je moet goed in staat zijn om, ook in drukke tijden, het overzicht te houden en tegelijkertijd een open oog te hebben voor details. Stressbestendigheid is daarom erg belangrijk. Ook prioriteiten bepalen gaat je goed af, maar wanneer dit nog lastig voor je is dan helpen we je hier graag bij. 

DIT VERWACHTEN WIJ VAN JOU:
  • Je vormt een tandem samen met de parkmanager, kunnen en willen overleggen is daarom erg belangrijk
  • Je komt met verbeteringen om zaken adequaat op te pakken
  • Je vindt het leuk om verbeteringen door te voeren
  • Je haalt je voldoening wanneer je gasten oprecht blij kunt maken
  • Een ambitieuze doorzetter, met enorm veel energie
 
WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?
Je beschikt minimaal over een MBO 4 opleiding in de toeristische-, facilitaire- of leisure. Heb je ervaring op gebied van Duty Management? Dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren! Behalve een mooi salaris, kunnen we je ook een woning aanbieden. Hoe gaaf is dat?

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Een mooi salaris conform de CAO verblijfsrecreatie, de mogelijkheid tot het betrekken van een woning en de ruimte om je te ontwikkelen! Verder zijn we een organisatie waarin ontwikkeling en doorgroeien centraal staan. 

Stuur je sollciitatie naar vacature@eilandvanmaurik.nl  of reageer via onderstaande button.

 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉