Jachthaven Wijk bij Duurstede


Het centrale havengebouw van onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over veel voorzieningen.

Wijk bij Duurstede is een echt vestingsstadje, met een rijke historie. Het kasteel en de vele oude panden ademen de historische sfeer uit, absoluut de moeite van een bezoekje waard! Uw boot kunt u veiling aanmeren op een ligplaats bij onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede.

Het centrale havengebouw van onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over veel voorzieningen. Hierin vindt u ons luxe sanitair met toiletten, wastafels en douches, maar ook de wasserette. Het gebouw wordt in het voor- en naseizoen verwarmd door de vloerverwarming. Uiteraard heeft ook de havenmeester hier zijn onderkomen. Onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede beschikt over een drijvend Q8 tankstation. Op het drijvende Q8 tankstation bestaat de mogelijkheid voor het tanken van Diesel en Euro benzine. Ook is het mogelijk om afval en bilgewater af te laten pompen.

Jachthaven Wijk bij Duurstede

Ligplaats bij onze jachthaven bij Wijk bij Duurstede aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden en kosten, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk informatie met u op!

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres: *