Jachthaven Eiland van Maurik

 

De perfecte uitvalsbasis voor je bootvakantie!

De jachthaven van Eiland van Maurik, centraal gelegen in de Betuwe, beschikt over bijzonder goede voorzieningen. De stabiele drijvende steigers bieden plaats aan circa 500 kleine en grote boten. Onze jachthaven is een perfecte uitvalsbasis voor veel prachtige vaargebieden waar zelfs snelvaren is toegestaan. 

Alle faciliteiten van het Vakantiepark toegankelijk!

Vanuit de jachthaven heb je ook toegang tot alle faciliteiten op het naastgelegen vakantiepark. Extra leuk met kinderen, die lekker meeprofiteren van het heerlijke 'campingleven' op het park.

Jachthaven bij de Camping

Onze jachthaven in het kort:

  • Diepgang bij de meeste ligplaatsen bedraagt circa 4 meter
  • Alle ligplaatsen beschikken over een elektra aansluiting
  • Op de steiger zijn vaste watertappunten aanwezig
  • Verlichting op de steiger
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Mogelijkheid om kleine boten te water te laten via de trailerhelling

Tarieven ligplaatsen

Aanvraagformulier ligplaatsen

 

Meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in of bel onze receptie via +31 (0)344 – 691 502

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
 

Jachthaven met luxe voorzieningen

Het centrale havengebouw beschikt over veel voorzieningen. Hierin vind je ons luxe sanitair met toiletten, wastafels en douches, maar ook de wasserette. Het gebouw is ook in voor- en naseizoen behaaglijk warm door de vloerverwarming. Uiteraard heeft ook de havenmeester hier zijn onderkomen. Onze jachthaven beschikt over een drijvend Q8 tankstation. Op het drijvende Q8 tankstation bestaat de mogelijkheid voor het tanken van Diesel en Euro benzine. Ook is het mogelijk om afval en bilgewater af te laten pompen.

Bekijk de plattegrond van de jachthaven

Voor de kinderen is er voldoende te beleven. Er is een speeltuin op het haventerrein, maar de kids kunnen ook gebruik maken van de voorzieningen op het nabijgelegen vakantiepark Eiland van Maurik, zoals een overdekte speeltuin, diverse horeca en een overdekt zwembad.

Ligging Jachthaven

De jachthaven ligt aan een afgesneden rivierarm van de Nederrijn. Door de centrale ligging in Nederland heb je een uitgebreide keuze aan vaargebieden. Ook leent het uitgestrekte recreatiegebied zich uitstekend voor het maken van dagtochten.

Stroomopwaarts vind je binnen afzienbare tijd de plaatsen Rhenen, Wageningen en Arnhem, waarna je bijvoorbeeld de fraaie Gelderse IJssel af kunt zakken naar plaatsen als Doesburg of Zutphen. Stroomafwaarts ligt de mooie Hanzestad Wijk bij Duurstede. Je kunt de Lek volgen richting Schoonhoven of via het Amsterdam-Rijn kanaal en de Vecht naar Utrecht varen. 

Snelvaren is toegestaan in dit gebied, dus ook met je speedboot ben je aan het goede adres in onze jachthaven.