Luxe jachthaven in Gelderland


Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.

Gelderland biedt een grote variatie aan natuur en is één van de mooiste provincies om doorheen te varen. De fraaie IJssel, Lek, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Vecht leiden u langs de steden Arnhem, Wijk bij Duurstede, Utrecht, Wageningen en Tiel. Ook liefhebbers van snelheid kunnen hun hart ophalen, Snel varen is toegestaan in bepaalde gebieden bij onze jachthaven in Gelderland.

Jachthaven in Gelderland met vele voorzieningen

Onze jachthaven in Gelderland vindt u bij vakantiepark Eiland van Maurik. Onze jachthaven heeft u onder andere het volgende te bieden:

  • diepgang bij de meeste ligplaatsen bedraagt circa 4 meter
  • alle ligplaatsen beschikken over een elektra aansluiting
  • op de steiger zijn vaste watertappunten aanwezig
  • verlichting op de steiger
  • voldoende parkeergelegenheid
  • mogelijkheid om kleine boten te water te laten via de trailerhelling

Naast de voorzieningen van de jachthaven kunt u tijdens uw verblijf ook gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Zo hoeven de kinderen zich niet te vervelen en kunnen ze gebruik maken van de speeltuinen en het zwembad. Kortom, onze jachthaven in Gelderland is ideaal voor een ligplaats voor uw boot.

Jachthaven Gelderland

Ligplaats bij onze jachthaven in Gelderland aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden en kosten, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk informatie met u op!

Naam:
Telefoonnummer:
E-mailadres: *