Luxe jachthaven bij Arnhem


De hoofdstad van de provincie Gelderland is een prachtige stad om te bezoeken met de boot.

Op een kleine 40 kilometer van Arnhem vindt u Jachthaven Eiland van Maurik. De hoofdstad van de provincie Gelderland is een prachtige stad om te bezoeken met de boot. Vanaf onze jachthaven bij Arnhem vaart u via de Nederrijn langs Wageningen naar Arnhem.

Bij onze jachthaven kunt u zich even opfrissen bij ons luxe sanitair, wat onder andere bestaat uit toiletten, wastafels, douches en een wasserette. Zo kunt u helemaal schoon de dag beginnen en afsluiten.

Genieten bij onze jachthaven bij Arnhem

Als u uw boot heeft aangelegd op een ligplaats bij onze jachthaven, dan mag u ook gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark Eiland van Maurik. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin, zwemmen in de waterspeeltuin of genieten bij de animatie.

Jachthaven Arnhem

Ligplaats bij onze jachthaven bij Arnhem aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze faciliteiten en een veilige ligplaats voor uw boot, dan kunt u direct een ligplaats aanvragen.

Ontvangt u graag extra informatie over de mogelijkheden en kosten, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk informatie met u op!