Winterstalling


In het voorjaar, najaar en de zomer is het heerlijk om er met je boot op uit te trekken. Maar aan alle mooie dingen komt ieder jaar (voor even) een eind. Wij zorgen dan ook graag voor een goede winterstalling van jouw boot.

Winterstalling boot

Na een mooi  vaarseizoen kondigt zich zo rond oktober de winterperiode aan en gaat u op zoek naar een plek waar u uw kostbare bezit in de winter veilig kunt stallen. Wij begrijpen dat vertrouwen,  vakmanschap en een centrale ligging midden in het land belangrijk zijn voor de stalling voor uw jacht, sloep, speed- of zeilboot. Dit maakt jachthaven Eiland van Maurik uw betrouwbare haven voor in de winter.

Jachthaven Eiland van Maurik kan schepen tot 30 ton bergen en stallen.  Onze havenmeester en zijn medewerkers vormen al jaren een vast team en met behulp van een hydraulische botentrailer van Roodberg zorgen zij er samen voor dat  de boten vakkundig uit het water worden gehaald. Ook worden ze schoon gespoten op de daarvoor speciaal aangelegde wasplaats. In de loods worden de boten geplaatst op professionele bokken en afgedekt met plastiek zodat uw boot niet vuil kan worden tijdens de stallingsperiode. Ook buiten stallen behoort  tot de mogelijkheden.

Hoe werkt het ?
Indien u ligplaatshouder bent in onze jachthaven, ontvangt u in het najaar een bericht met een aanvraagformulier. Ook wanneer u uw boot in de voorgaande jaren bij ons heeft laten stallen, ontvangt u automatisch onze mailing. Op het aanvraagformulier winterstalling kunt u al uw wensen kenbaar maken. Vanzelfsprekend kunt u, in overleg, tussendoor komen kijken naar uw boot en ook het verrichten van kleine klussen is geen enkel probleem. Onze winterstalling is niet alleen beschikbaar voor onze ligplaatshouders, maar ook indien u uw boot aan huis of op een andere plek heeft liggen.

U bent van harte welkom bij onze goede en solide winterstalling. U kunt het aanvraagformulier invullen door op onderstaande button te drukken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of om te overleggen. Anita is telefonisch bereikbaar op +31 (0)344 - 691 502 of per mail op anita@eilandvanmaurik.nl 

Tarieven winterstalling

Aanvraagformulier winterstalling