Aanvraag winterstalling


Wil je gebruik maken van de winterstalling? Vul dan jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Persoonlijke gegevens
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Mobiel: *
E-mail: *

Schip
Type schip: *
Boxnummer: *
Gewicht: *
Lengte: *
Breedte: *
Diepte: *
Verzekerd bij: *
Verzekerd: * WA  All Risk 

Winterstalling
Start winterstalling: 25-9-2017
Keuze winterstalling: * Binnen in de hal, afgedekt en vorstvrij (tewaterlating tussen 19/03/2018 en 30/03/2018)  Buiten op de wal, onafgedekt (eigen werkzaamheden op de wal alleen in overleg)  Binnen in de hal op eigen trailer tot 8 meter lengte  Buiten op de wal op eigen trailer tot 8 meter lengte  In het water 
Optioneel: Stroomaansluiting, max. 100 Kwh (geen elektrische verwarming toegestaan)

Omvaren schip
Datum schip uit water: *
Maak een keuze: * U brengt uw schip zelf naar de hellingsteiger voor de winterstalling  U wilt uw schip naar de hellingsteiger laten brengen (denkt u s.v.p. aan de scheepssleutel) 
Maak een keuze: * U wilt uw schip na tewaterlating zelf na telefonische melding wegvaren  U wilt uw schip na tewaterlating naar de haven laten brengen 

Plaats: *
Datum: *
Akkoord: * Ik verklaar mij akkoord met de HISWA voorwaarden, de voorwaarden uit dit formulier, en de regels voor de winterstalling.

Gezien de beperkt beschikbare ruimte verzoeken wij u dit formulier zo spoedig mogelijk in te sturen.

 

 

Regelementen Winterstalling

Bekijk hier de reglementen van onze winterstalling.

Werkzaamheden & onderhoud

Eiland van Maurik voert zelf geen onderhoudswerkzaamheden aan schepen uit. Uiteraard dien je ons wel op de hoogte te houden over eventuele werkzaamheden en de voortgang hiervan. Je kunt dit via e-mail (haven@eilandvanmaurik.nl) aan ons doorgeven.

Denk je ook aan het volgende: buitenboordkranen dicht, landvasten en fenders aan boord en gasflessen eruit halen. Stallen, hellingen, hijsen en transport is geheel voor jouw eigen risico.

Onderstaande bedrijven bevelen wij aan en kan je zelf benaderen voor onderhoudswerkzaamheden aan jouw schip:

Roet Schilderwerken
Nieuweweg 23
4031 MN INGEN
0344 – 603 726. 
Voor alle schilderwerkzaamheden, antifouling en romp poetsen

Midland Watersports
Generatorstraat 7
3903 LH VEENENDAAL
0318 – 551 867
Voor winterklaar maken van boot en/of motor, onderhoud aan binnen- en buitenboordmotoren, accu onderhoud etc.

Te water lating

Het te water laten gebeurt tussen 19/03/2018 en 30/03/2018. Zonder bericht van de scheepseigenaar gaat het schip na 20 maart 2018 het water in. Indien jouw boot niet gereed is en deze in de weg staat worden er verplaatsingskosten in rekening gebracht. 

Belangrijke mededelingen:

Bij het niet naleven van de regels zijn wij gerechtigd je de toegang tot het stallingsterrein te ontzeggen en/of jouw boot op jouw kosten van het terrein te verwijderen. De reservering voor de winterstalling is pas definitief als dit aan je is bevestigd.

Let op: de verhuurder draagt gedurende de stallingsperiode geen risico voor eventuele schade aan het vaartuig. Verhuurder is slechts aansprakelijk voor schade indien hem ten aanzien van die schade een bepaalde mate van schuld kan worden verweten.

De gestalde vaartuigen zijn/worden niet door verhuurder verzekerd. Huurder dient zelf zorg te dragen voor een afdoende verzekering. Het niet verzekeren van het vaartuig door huurder komt voor risico huurder.