Op naar een supergave herfstvakantie!

Op naar een Herfstvakantie vol animatie!

De herfstvakantie is altijd erg gezellig op Vakantiepark Eiland van Maurik. Wij hebben alles in huis om jou een geweldige vakantie te bieden! Kom ook genieten van waterpret in het overdekte zwembad, eindeloos veel speelplezier en natuurlijk organiseert het animatieteam de gaafste activiteiten! Wees er dus snel bij. 


Wanneer is de herfstvakantie?

De herfstvakantie valt in Nederland verspreid, afhankelijk van de regio waarin je woont. De gehele herfstvakantie loopt van 11 tot 28 oktober en dat is ook de periode waarin wij animatie aanbieden. Ook kun je die periode natuurlijk gebruik maken van al onze faciliteiten. 


Faciliteiten in de herfstvakantie

Zoals hierboven al genoemd is, kun je in de herfstvakantie gebruik maken van al onze faciliteiten. Eindeloos roetsjen van de glijbanen in ons (overdekte) zwembad of lekker spelen in onze Theaterhal. Vanaf 1 oktober is de grote Indoor Speelhal gesloten, maar we zorgen dat er in de Theaterzaal én speelzolder meer dan genoeg te beleven is: binnenpret is er dus zeker weten! Wanneer het lekker weer is, bieden wij diverse watersporten aan zoals bijvoorbeeld sloepvaren. Natuurlijk organiseert het animatieteam voor jong en oud supergave activiteiten.  


Tieners van harte welkom!

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om een vakantiepark te vinden waar ook tieners zich kunnen vermaken. Goed nieuws, want ons animatieteam richt zich ook zeker op de tieners. Wij hebben zelfs een speciaal tienerprogramma voor de tieners. Ook zij vermaken zich dus helemaal op Vakantiepark Eiland van Maurik.


Onze horeca

In Snackplaza Avontura maken ze de heerlijkste pizza's, hamburgers en patat. Natuurlijk kun je je bestelling ook afhalen. Wil je lekker uitgebreid dineren? Ga dan eens naar Pannenkoekenrestaurant de Waterspiegel. Hier eet je de lekkerste pannenkoeken en kun je de avond afsluiten met een verfrissend ijsje. Lunchen kan daar natuurlijk ook! 

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Welke accommodatie is jouw favoriet? Klik op de naam om de tarieven te bekijken. Boek je verblijf nu eenvoudig en snel door te klikken op de link in de tabel. Wil je de ligging van de accommodaties bekijken? Bekijk dan de interactieve plattegrond.

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent2
Safaritent met sanitair2

 

 Interactieve plattegrond


Kom kamperen tijdens de herfstvakantie!

Wil je liever kamperen in de herfstvakantie? Boek dan je verblijf op ons kampeerterrein de Zomerdijk direct aan het water. 
Alleen de Zomerdijk is namelijk in oktober nog geopend om te kamperen. 
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉