herfstvakantie

Herfstvakantie 2021

Ook binnen is er genoeg te beleven!

Op naar een supergave Herfstvakantie! 

De Herfstvakantie is bij ons al jaren op rij een succes! Behalve een vol park, merken we dat de Herfstvakantie écht een vakantie is om lekker samen te zijn met het hele gezin. En daar is ons Vakantiepark dan ook helemaal op ingericht! De Herfstvakantie begint bij ons op vrijdag 15 oktober 2021 tot maandag 1 november 2021.  Twee weken lang genieten dus! 

In de Herfstvakantie zijn onze faciliteiten geopend! Trek heerlijke baantjes in het zwembad en speel samen met het animatieteam de allerleukste spelletjes. Heerlijk spelen kan binnen in onze indoor speelhal en buitenspeeltuinen. Meer zin in watersporten? Als de temperatuur het toelaat bieden we deze volop aan bij ons eigen strandje! En wanneer het nog heerlijk zonnig is, zal ook de Beachclub geopend zijn. Ons Pannenkoekenhuis en Snackplaza Avontura zijn sowieso geopend. Verder kun je lekker ponyrijden, ontdek je de omgeving via onze verhuurmogelijkheden en natuurlijk nog veel meer! 

Naar alle faciliteiten
 

Kom kamperen in de Herfstvakantie

De vraag naar kamperen neemt steeds meer toe. Daarom kun je tijdens de Herfstvakantie kamperen op ons kampeerveld de Zomerdijk. Dit mooie veld is direct gelegen aan het water, zodat je iedere dag kunt genieten van het allermooiste uitzicht! We hebben twee mooie kampeerarrangementen samengesteld. 
 
  • - Herfstvakantie 1 (zaterdag 16 oktober, uitcheck zaterdag 23 oktober) boek je al vanaf € 225,- o.b.v. 4 personen. 
  • - Herfstvakantie 2 (zaterdag 23 oktober, uitcheck zaterdag 30 oktober) boek je al vanaf € 225,- o.b.v. 4 personen.


Naar de Zomerdijk

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent met sanitair (5 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6Ontdek alle accommodaties


Zoek en boek