Geniet van een mini-vakantie tijdens Hemelvaart & Pinksteren

Kom extra voordelig overnachten met Pinksteren!

Coronavirus COVID-19

Op dit moment hebben wij in verband met het coronavirus enkele maatregelen getroffen tot 20 mei 2020. Onze de indoor speelhal, het (overdekte) zwembad en ons sanitairgebouw gesloten. Wel is de afstort van het chemisch toilet geopend. De winkel heeft beperkte openingstijden en onze horecamaaltijden kun je in het weekend afhalen. De receptie is telefonisch en per e-mail te bereiken zodat we de sociale contacten proberen te minimaliseren. Het is lastig om te voorspellen hoelang deze maatregelen nog zullen aanhouden en wat de gevolgen kunnen zijn voor jouw vakantie (en de faciliteiten).
 

Vier Hemelvaart en Pinksteren hier op Vakantiepark Eiland van Maurik! 

Ben jij tijdens deze extra vrije dagen op zoek naar een plek om helemaal tot rust te komen en waar je met de hele familie kan genieten van de leukste activiteiten? Dan is ons Vakantiepark midden in de Betuwe precies wat jij zoekt! Het Hemelvaartweekend 2020 begint bij ons op woensdag 20 mei. Pinksteren valt in 2020 in het weekend van 29 mei. Door onze verschillende arrangementen is het nu extra leuk om zowel met Hemelvaart als met Pinksteren vakantie te komen vieren! 

 
Binnen- en buitenfaciliteiten mét animatie

Tijdens zowel Hemelvaart én Pinksteren zal het allerleukste animatieteam er weer voor je zijn! Leuke activiteiten verzorgen voor jong en oud is ons geheime ingrediënt voor een geweldige vakantie! Voor de kinderen zullen Rik en Becky klaar staan om op avontuur te gaan en Barrry de Bever staat te trappelen om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Voor tieners hebben wij een speciaal tienerprogramma. Buiten het animatieprogramma om, kun je bij ons je hart ophalen. Alle faciliteiten zijn namelijk geopend, zodat jij je ultieme droomvakantie kunt beleven!

Ga het water op met een sloepje, leef je uit in onze indoor speelhal of beleef eindeloos veel speelplezier in ons (overdekte) zwembad. Met onze diverse fietsverhuurmogelijkheden verken je de prachtige Betuwse omgeving en één van onze drie horecagelegenheden geniet jij van de allerlekkerste gerechten. Hoe dan ook, jouw Hemelvaart en Pinksteren wordt ook in 2020 een extra groot succes! 

Naar alle faciliteiten

 

Kom kamperen met Hemelvaart en/of pinksteren

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! We hebben diverse mooie arrangementen samengesteld: 
  • Hemelvaart (woensdag 20 mei, uitcheck maandag 25 mei) boek je al vanaf € 225,- o.b.v. 4 personen. 
  • Pinksteren (vrijdag 29 mei, uitcheck dinsdag 2 juni) boek je al vanaf € 175,- o.b.v 4 personen. 
  • Hemelvaart én pinksteren (woensdag 20 mei, uitcheck dinsdag 2 juni) boek je al vanaf € 395,- o.b.v. 4 personen) (uitverkocht!)
  • Kampeerfestival Hemelvaart (woensdag 20 mei, uitcheck maandag 25 mei) boek je al vanaf € 225,- o.b.v. 4 personen. 
  • Kampeerfestival Pinksteren (vrijdag 29 mei, uitcheck dinsdag 2 juni) boek je al vanaf € 175,- o.b.v 4 personen. 

Naar alle kampeervelden   Naar kampeerfestival

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2
Safaritent met sanitair (5 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6
Ontdek de accommodaties
 


Zoek en boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉