Geniet van een mini-vakantie tijdens Hemelvaart & Pinksteren

Kom extra voordelig overnachten met Pinksteren!

Vier Hemelvaart en Pinksteren hier op Vakantiepark Eiland van Maurik! 

Ben jij tijdens deze extra vrije dagen op zoek naar een plek om helemaal tot rust te komen en waar je met de hele familie kan genieten van de leukste activiteiten? Dan is ons Vakantiepark midden in de Betuwe precies wat jij zoekt! Ons park ligt aan een prachtig recreatiemeer waar op de warme dagen heerlijk gezwommen kan worden. 
 

Wanneer is Hemelvaart en Pinksteren?

Heel Nederland viert op hetzelfde moment Hemelvaart en Pinksteren. Maak er een extra lang vakantieweekend van of nog langer. Alles is mogelijk. Het Hemelvaartweeknd 2020 begint bij ons op woensdag 20 mei. Pinksteren valt in 2020 in het weekend van 29 mei. 


Binnen- en buitenfaciliteiten mét animatie

Tijdens zowel Hemelvaart én Pinksteren zal ons animatieteam er weer voor je zijn. Leuke activiteiten verzorgen voor jong en oud is het geheime ingrediënt voor een geweldige vakantie! Voor de kinderen zullen Rik en Becky klaar staan om op avontuur te gaan en Barrry de Bever staat te trappelen om nieuwe vriendjes te ontmoeten. Voor tieners hebben wij een speciaal tienerprogramma gemaakt. 

Al onze faciliteiten zijn beschikbaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren, zodat jij je ultieme droomvakantie kunt beleven! Ga het water op met een sloepje, leef je uit in onze overdekte speelhal of beleef eindeloos veel speelplezier in ons (overdekte) zwembad. Hoe dan ook, jouw Hemelvaart en Pinksteren wordt ook in 2020 een extra groot succes! 

Naast deze activiteiten bieden we natuurlijk nog veel meer faciliteiten aan. Bekijk ze via onderstaande link. Benieuwd naar waar alles zich bevindt? Klik dan op de interactieve plattegrond. 
⇒ Bekijk hier alle faciliteiten
⇒ Naar de interactieve plattegrond

 

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel, Snackplaza Avontura en de Beachclub

Pannenkoeken, hamburgers of friet? Waar heb je zin in? De keuze is aan jou! In ons pannenkoekenhuis eet je de allerlekkerste pannenkoeken. Ook onze horecamanager van Snackplaza Avontura staan te popelen om je te voorzien van een heerlijke burger met friet, een pizza en een heerlijk ijsje! Maak je vakantie compleet met een relaxed middagje Beachclub. Droom heerlijk weg bij de ondergaande zon mét een cocktail in je hand.  
⇒​ Bekijk onze horecagelegenheden​

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons Vakantiepark hebben we verschillende accommodaties en altijd perfect passende bij jouw wensen. Klik op de naam om de accommodatie en tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond. 

AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2
Safaritent met sanitair (5 pers)2
 

 
 Naar zoek en boek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉