Havenmedewerker M/V

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met prachtige Jachthaven!  Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende (groeps)accommodaties, meer dan 200 kampeerplaatsen en leuke Glampingmogelijkheden aan.
In onze Jachthaven zijn wij volop aan het investeren. Zo hebben wij afgelopen winter nieuwe steigers geplaatst en is er een nieuwe website gelanceerd. We zijn helemaal klaar voor de toekomstige groei en dat betekent dat wij de kwaliteit naar een (nog) hoger niveau willen krijgen. Voor het nieuwe seizoen zijn wij dan ook op zoek naar een:

 

Havenmedewerker m/v


Jij bent het visitekaartje van de Haven maar ook voor ons Vakantiepark en je draagt zorg voor de dagelijkse operationele taken. Zo zorg je er voor dat iedere havengast zijn of haar boot veilig op de plek kan leggen, tank je boten af en zorg je ervoor dat de haven er spik en span uitziet. Maar je zal ook deel uitmaken van ons fanatieke Watersportteam waarbij je sloepjes uitgeeft, kano's verhuurt en nog veel meer fantastische watersportactiviteiten zal verkopen aan onze gasten! Jij vindt het heerlijk om buiten te werken, om het mensen volledig naar de zin te maken en ziet ook nogeens verkoopkansen! 
  • Je kunt mensen op een vriendelijke manier aanspreken op regels
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je kunt goed je rust bewaren
  • Je bent minimaal 15 jaar oud

En dan nu solliciteren
Hebben wij je interesse gewekt voor deze leuke vacature? Stuur dan je C.V. met korte motivatie naar vacatures@eilandvanmaurik.nl of verstuur je sollicitatie via onderstaande button. Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze directeur via 0344-691502. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉