havenmedewerker

Havenmedewerker

Havenmedewerker

Vakantiepark Eiland van Maurik, is een 5* familievakantiepark uniek gelegen in de Betuwe en het Gelders Rivierengebied aan een grote recreatieplas met prachtige Jachthaven!  Ons park speelt in op de trend om de vrije tijd op een recreatieve, sportieve, maar vooral gezellige en ontspannen wijze in te vullen. Ook bieden wij verschillende (groeps)accommodaties en meer dan 200 kampeerplaats mogelijkheden aan.
In onze Jachthaven zijn wij volop aan het investeren. Zo hebben wij afgelopen winter nieuwe steigers geplaatst en is er een nieuwe website gelanceerd. We zijn helemaal klaar voor de toekomstige groei en dat betekent dat wij de kwaliteit naar een (nog) hoger niveau willen krijgen. Voor het nieuwe seizoen zijn wij dan ook op zoek naar een:


Havenmedewerker m/v


Jij bent het visitekaartje van de Haven maar ook voor ons Vakantiepark en je draagt zorg voor de dagelijkse operationele taken. Zo zorg je er voor dat iedere havengast zijn of haar boot veilig op de plek kan leggen, tank je boten af en zorg je ervoor dat de haven er spik en span uitziet. Maar je zal ook deel uitmaken van ons fanatieke Watersportteam waarbij je sloepjes uitgeeft, kano's verhuurt en nog veel meer fantastische watersportactiviteiten zal verkopen aan onze gasten! Jij vindt het heerlijk om buiten te werken, om het mensen volledig naar de zin te maken en ziet ook nogeens verkoopkansen! 

Jouw profiel


Je kunt mensen op een vriendelijke manier aanspreken op regels
Je staat stevig in je schoenen
Je bent sociaal ingesteld; je vindt het leuk om een praatje met onze gasten te maken
Je kunt goed zelfstandig werken
Je kunt goed je rust bewaren
Je bent minimaal 15 jaar oud
 

En dan nu solliciteren!


Hebben wij je interesse gewekt voor deze leuke vacature? Stuur dan je C.V. met korte motivatie naar vacature@eilandvanmaurik.nl