Glamping met kinderen

Glamping met kinderen


Op het Gelderse Vakantiepark Eiland van Maurik in het hart van de Betuwe is het heerlijk vertoeven. Vele gasten kiezen in plaats van kamperen voor onze aparte en luxe Safaritenten voor het echte ‘glamping- gevoel’. Kom ook deze sfeer proeven en geniet van alle comfort die de tent te bieden heeft.

Wij bieden Safaritenten aan voor 5 personen inclusief keukentje, eetkamer en 2 slaapkamers. Buiten kun je daarnaast heerlijk loungen op de loungeset. Voor extra luxe kun je ook kiezen voor een Safaritent met eigen sanitair. Douche en toilet zijn dan aanwezig in de tent zelf. De Safaritenten met sanitair liggen heerlijk rustig aan de visvijver op ons park.

Klik hier voor meer informatie.
 
De glamping Safaritent is daarnaast ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en tieners door de centrale ligging nabij de faciliteiten als het zwembad, de horeca en het hoofdsanitairgebouw. 

Klik hier voor meer informatie over de Safaritent.

Om het echte ‘glamping- gevoel’ te proeven kunt u daarnaast ook het meer verkennen met een elektrische sloep. Heerlijk dobberen op de plas en lekker bruin worden.

Bekijk hier de mogelijkheden.
 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Geen zorgen, we spammen niet! 😉