fronleichnam

Fronleichnam 2023

Nog even weg met Fronleichnam?

Fronleichnam...

Nog even weg met Fronleichnam?
Van donderdag 8 juni tot en met maandag 12 juni 2023 heeft Duitsland een extra vakantie vanwege Fronleichnam. Kom nog extra genieten op ons park. Dit betekent veel binnen- en buitenplezier, entertainment en heerlijk eten in een van onze restaurants.

Ontdek alle faciliteiten
Het is heerlijk om tijdens deze vakantieperiode met het hele gezin rond te spetteren in ons overdekte zwembad met dubbele waterglijbaan! De kinderen kunnen zich ook vermaken in een van onze (buiten)speeltuinen, in de speelhal en op de zolder. De kinderen beleven de leukste avonturen terwijl je als ouders geniet van een heerlijk hapje en een drankje in een van onze drie horecagelegenheden. Dat is wat wij een vakantie noemen! Natuurlijk zorgt het leukste animatieteam voor het leukste amusementsprogramma voor jong en oud!  

NAAR ALLE FACILITEITEN
Kamperen 
Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben we bijvoorbeeld het rustige kampeerveld de Rozenwiel. In de Eksche Waard kamperen vooral (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Kampeer je liever op een huisdiervrij veld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat jouw voorkeur ook is, er is altijd een camping die aan jouw wensen voldoet! We hebben verschillende leuke kampeerpakketten samengesteld:
 
- Fronleichnam donderdag 8 juni - maandag 12 juni 2023, boek vanaf € 130,- op basis van 4 personen. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Welke accommodatie past perfect bij jou?
Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond. 
 
AccommodatieAantal slaapkamers
Eilandlodge (2 pers)1
Trekkershut1
Tiny Beach House (4 pers)2
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (5 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Eilandlodge (6 pers)3
Strandchalet (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Havenvilla (8 pers)3
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6