Speciaal voor tieners

Gamen, chillen en veel vrienden maken!

Veel activiteiten voor 12+

Vakantiepark Eiland van Maurik is het leukste vakantiepark van Gelderland. Bovendien worden er op dit prachtige vakantiepark geweldige activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.

Wat dacht je van boogschieten, klauteren op een klimwand, met je nieuwe vrienden - en die vind je hier genoeg! - relaxen in de speciale loungeruimte, een potje poolen of gamen. Wil je, terwijl je op ons vakantiepark bent, contact houden met je vrienden thuis, dan kun je hier gebruik maken van het internet. Of neem gewoon je laptop mee, want op het hele park heb je beschikking WiFi!

 

Water FUN!

Met mooi weer kun je ook lekker stoer op een banaan achter een speedboot het water op, kajakken of zelfs windsurfen. Genoeg te doen dus. Voor de 12+ ers is er zelfs een speciaal recreatieteam op ons vakantiepark aanwezig. In plaats van playbacken of knutselen, gaan zij met jullie een optreden voorbereiden in het theater, klimmen op de klimwand, keten op het water en ze organiseren sportieve wedstrijden. Aan alles is gedacht, zodat ook tieners de vakantie van hun leven hebben.