Met jonge kinderen

Plezier gegarandeerd!

Vakantie met kinderen

Voor een vakantie met kinderen moet u absoluut bij vakantiepark Eiland van Maurik zijn! Zo is er het gave Eiland Avontura: hét speelpaleis van Eiland van Maurik. Met een groot scala aan overdekte speelmogelijkheden is het een ideale dagbesteding voor een koude dag.

Bij mooi weer heeft u tijdens uw vakantie met kinderen al helemaal geen omkijken naar uw kinderen. Zij vermaken zich dag in, dag uit bij de Outdoor Adventures waar ze kunnen paardrijden, klauteren in de speeltuinen of met de sport- of wateractiviteiten aan het recreatiemeer met zandstrand.

 

Kindercamping in Gelderland

Bent u opzoek naar een geweldige kindercamping in Gelderland? Kom naar Vakantiepark Eiland van Maurik en geniet van ons prachtige overdekte zwembad! Kinderen houden van water en water is iets wat niet ontbreekt bij onze kindercamping in Gelderland. Bij Eiland van Maurik wordt niet alleen aan de jongste kinderen gedacht, ook voor tieners is er voldoende te beleven. Boogschieten, allerlei verschillende watersporten, u kunt het zo leuk niet verzinnen of het is bij ons te doen. Op onze kindercamping in Gelderland wordt aan alle kinderen gedacht, van jong tot oud.