Evenementen

Van Appelpop tot Bloesemtocht: In onze omgeving worden tal van evenementen georganiseerd voor jong en oud. Kijk wat er tijdens jouw verblijf allemaal te doen is.

Culemborg Blues

24 aug 2019

Het festival Culemborg Blues is een gratis bluesfestival dat jaarlijks plaatsvindt. Het is een heel eind op weg het grootste gratis bluesfestival te worden van Nederland. In 1994 werd Culemborg Blues voor het eerst gehouden.


Appelpop

13 sept 2019 - 14 sept 2019

Het is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het GRATIS evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade. In september 2019 wordt het voor de 28e keer georganiseerd.

Fruitcorso Tiel

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement, waarbij u Fruit gaat zien zoals u het nog nooit heeft gezien. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal.