Evenementen

Van Appelpop tot Bloesemtocht
In onze omgeving worden tal van evenementen georganiseerd voor jong en oud. Kijk wat er tijdens jouw verblijf allemaal te doen is.


Culemborg Blues

25 aug 2018

Het festival Culemborg Blues is een gratis bluesfestival dat jaarlijks plaatsvindt. Het is een heel eind op weg het grootste gratis bluesfestival te worden van Nederland. In 1994 werd Culemborg Blues voor het eerst gehouden.


Appelpop

07 sept 2018 - 08 sept 2018

Het is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het GRATIS evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade. In september 2018 wordt het voor de 27e keer georganiseerd met deze keer onder andere artiesten als Lil' Kleine, Miss Montreal en Golden Earring.

Fruitcorso Tiel

15 sept 2018

Het Fruitcorso in Tiel is een jaarlijks terugkerend gratis evenement, waarbij u Fruit gaat zien zoals u het nog nooit heeft gezien. Appels, peren, noten, zaden, paprika’s en druiven; allemaal maken ze deel uit van de corsostoet die het derde weekend van september door de straten van Tiel trekt. Fruit zoals u het nog nooit heeft gezien, zaden waarvan u het bestaan niet kende, verwerkt in praalwagens ontworpen en gebouwd door liefhebbers uit de Betuwe en het land van Maas en Waal. 
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Altijd als eerste op de hoogte.