Hospitality

holiday means enjoy. please note: at this time, all facilities in our park are closed. from the new season 2018 the facilities will be offered again.

Lekker eten en drinken!

En lekker eten en drinken zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom zijn er op Vakantiepark Eiland van Maurik verschillende horecagelegenheden. Voor iedereen is er wat wils. Zo hebben wij Snackplaza Avontura, de Beachclub en het vernieuwde Pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel'. Tijdens de niet-vakantieperiodes zijn de openingstijden afwijkend. Bekijk de actuele openingstijden altijd hier.
 

Snackplaza AVONTURA

Vanuit ons zwembad 'hop' je snel even Snackplaza Avontura in. In onze Snackplaza Avontura kun je kiezen uit een gevarieerde kaart aan gerechten. Op de uitgebreide menukaart staat voor iedereen - jong of oud - wel iets lekkers. Kies bijvoorbeeld uit frites, hamburgers of spareribs. Maar ook een Italiaanse pizza wordt er geserveerd. Voor de kleintjes  bieden wij ook kindergerechten aan. Sluit de avond af met een lekker ijsje! 

Snackplaza Avontura is elke dag geopend vanaf 16:00 uur. Op dinsdag en woensdag gesloten. In de schoolvakanties is Snackplaza Avontura dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.

Bekijk de menukaart
 

BEACHCLUB

Een super gezellige beachclub waar je lekker buiten kunt loungen mét prachtig uitzicht over het water! Geniet vanaf het sfeervolle terras van de ondergaande zon met een heerlijke cocktail in je hand... Dat is pas écht vakantie! Verder serveren wij je de lekkerste cocktails, overheerlijke koffie en diverse finger foods. En natuurlijk mag een italiaans ijsje niet ontbreken! 

De Beachclub is vanaf 20 april geopend. Vanaf daar is de Beachclub elke zaterdag en zondag geopend. Wanneer het mooi weer is kan, kan de Beachclub ook geopend worden. Tijdens schoolvakanties is de Beachclub dagelijks geopend vanaf 10:00 uur.

PANNENKOEKENHUIS DE WATERSPIEGEL

Het pannenkoekenhuis 'de Waterspiegel' heeft op 1 december 2018 haar deuren geopend! Naast een ruim assortiment aan pannenkoeken, poffertjes en diverse lunchgerechten die de hele dag zijn te bestellen, serveren wij verschillende seizoen gerechten zoals maaltijdsalades en verse aardbeien in de zomer; stamppotten, glühwein en erwtensoep in de winter. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.pannenkoekenhuizen.com/de-waterspiegel/

Pannenkoekenhuis de Waterspiegel is iedere dag geopend van 11:00 uur - 20:30 uur.

In het voor- en naseizoen hebben wij beperkte openingstijden qua horeca.​
Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park.
  

Openingstijden

Vanaf 28 oktober is ons park gericht op rust. Dit betekent dat alleen de receptie en het pannenkoekenhuis geopend zijn. Vanaf 1 april zullen de faciliteiten weer geopend zijn. Alle (groeps)accommodaties vanaf 5 personen zijn het hele jaar boekbaar. Kijk onder het kopje openingstijden voor de meest recente openingstijden van ons park. ​​