Pasen 2020

Pasen bij ons brengt je geen windeieren!

Vanaf 10 april tot en met 14 april 2020 is het Pasen en als het Pasen is dan beginnen onze ogen extra te glunderen: de eerste 'echte' vakantie van het nieuwe seizoen is begonnen! Dit betekent weer volop binnen- en buitenfun, animatie én heerlijk eten in één van onze horecagelegenheden. 
 

Ontdek alle faciliteiten

Het is het heerlijk om tijdens Pasen met het hele gezin een plons te nemen in ons overdekte zwembad met dubbele waterglijbaan! Ook kunnen de kinderen helemaal hun hart ophalen in een van onze (buiten)speeltuinen, de indoor speelhal én speelzolder. De kinderen beleven de leukste avonturen, terwijl jij als ouder geniet van een heerlijk hapje en drankje in één van onze drie horecagelegenheden. Dat noemen wij vakantie! Natuurlijk zorgt het allerleukste animatieteam, voor het allerleukste animatieprogramma voor jong en oud!

Naar alle faciliteiten
 

Kom kamperen met Pasen

Kies uit onze vier kampeervelden. Zo hebben wij het rustige kampeerveld de Rozenwiel. Op de Eksche Waard staan met name (jonge) gezinnen. Op de Zomerdijk kampeer je direct aan het water. Liever kamperen op een huisdiervrijveld? Kies dan voor Rozenwiel huisdiervrij. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een kampeerveld passende bij jouw wensen! We hebben diverse mooie kampeerarrangementen samengesteld. 
  • Pasen kort (vrijdag 10 april, uitcheck dinsdag 14 april) boek je al vanaf € 99,- o.b.v. 4 personen. 
  • Pasen lang (zaterdag 4 april, uitcheck dinsdag 14 april) boek je al vanaf € 149,- o.b.v. 4 personen.

Naar alle kampeervelden

Welke accommodatie past perfect bij jou?

Op ons 5-sterren Vakantiepark hebben we verschillende (groeps)accommodaties en glampingmogelijkheden, altijd perfect passende bij jouw wensen. In onderstaande tabel kun je onze accommodaties in één overzicht bekijken. Klik op de naam om de tarieven te bekijken of bekijk ze via de interactieve plattegrond

 
AccommodatieAantal slaapkamers
Strandhuisje (4 pers)2
Havenhuisje (4 pers)2
Rivierlodge (6 pers)3
Strandchalet (5 pers)2
Strandchalet Comfort (6 pers)3
Strandchalet Deluxe (6 pers)3
Safaritent (5 pers)2
Safaritent met sanitair (5 pers)2
Rivierhuis (18 pers)7
Havenhuis (20 pers)6
Ontdek de accommodaties
  

Zoek en boek